Om haveselskab.dk

Her kan du læse mere om, hvem vi er

Vi har fokus på din have

Har du ofte spørgsmål som:

  • Hvornår planter man påskeliljer?
  • Hvilken plante hvor?
  • Hvornår beskærer man roser?
  • Hvor køber jeg tulipaner?
  • Hvornår klipper man hæk?

Så er du kommet til det helt rigtige sted. Du behøver nemlig ikke bruge hele weekenden på at luske rundt i et havecenter. Du kan suse her ind på vores blog om dyrkning af have, om planter og om livet i haven med børn, med venner eller med din familie.

 

Vi kender alle svarene på dine spørgsmål om haven, så uanset om du mangler information om ligusterhæk eller om at beskære frugttræer, så er vores fokus på at give dig alt den viden, du har brug for.

Idéen bag

Der findes mange steder at søge viden om haver. Både i havecenteret, på planteskolen, i havebøger, over plankeværket til naboen og på internettet.

Vi synes, at du fortjener at bruge så meget tid som muligt derude i haven med muld under støvlerne og jord under neglene.

Sommetider oplever alle haveejere at blive i tvivl. Måske er det svært at finde ud af, hvordan man vasker drivhus. Måske er det skvalderkålen, der driller under ligusterhækken. Måske er det kålorme, der æder hele rækken af grønkål, så du ser ingredienserne til den ene, helsebringende kålsmoothie forsvinde. Hvad nu med slankekuren, skal kålorme og gulerodslarver have lov til at æde hele din høst?

Rolig nu – vi hjælper dig. Her på bloggen har vi som mål at havearbejde skal være sjovt, hyggeligt og effektivt. Husk, at haven er perfekt, når den er uperfekt, som Signe Wenneberg siger.

Som eksperter og erfarne havefolk ved vi, hvad der skal til for at give dig succes med din have.

Vores grundlæggende ide er, at du skal kunne finde den bedste information om haver på ét sted.

Nemlig her hos os.

Så behøver du ikke bruge timer med at søge andre steder og kan gå ud i haven i stedet for.

Mission og Vision

Haveterapi, har du hørt om det?

Det er faktisk bevist videnskabeligt, at havearbejde er godt for både krop og sjæl. Så du skal endelig ikke tøve med at komme ud i al slags vejr og vind, for det gør dig så godt.

Vores mission er at gøre det så nemt og overskueligt som muligt at være haveejer.

Hvis du kigger her på bloggen, når du sidder med din kop te i en mørk vinter og laver haveplan, så finder du masser af inspiration.

Er du derimod gået i stå midt i at plante bøgehæk eller grave kartofler op, fordi du mangler svar på et spørgsmål? Så kig med hos vores erfarne haveblogger og find dit svar, så du kan gøre havearbejdet færdigt.

Spørgsmålet er jo, om du tør lade være. Om du hellere vil bruge oceaner af tid på at hænge ud på internettet og på planteskolen end være ude i den friske luft.

Vi tror det næppe!

Vi ser for vores indre blik, at vores vision om at gøre det nemt at være haveejer vil få endnu flere mennesker ud i det grønne og nyde livet i haven.