Fine detaljer med zink og kobber

I takt med at vi ser flere og flere nybyggede huse med særlig arkitektur, ses der også en modernisering i materialevalget. Zink og kobber er blandt de materialer der er begyndt at kigge frem igen for alvor og det er fordi det giver noget helt særligt i forhold til den samlede helhed.

Skab et unik look med særlige detaljer i byggeriet

At bruge zink og kobber i forhold til byggerier er egentlig ikke noget helt fremmed at gøre. Det har dog ikke været et foretrukken valg igennem flere år, men faktisk ser man f.eks. gamle kirker der har zinktag og nu er det altså på vej tilbage selv i de almene byggerier.

Når der er tale om pladearbejde som der er med kobber og zink, er det en blikkenslager der skal bruges. Blikkenslager på Frederiksberg er bl.a. et godt valg af blikkenslager, hvis du selv går med overvejelserne omkring at få lavet fine detaljer med zink eller kobber. Kobber har en masse fordele med sag, for udseendet med irret kobber skaber en helt særlig stil.

Få godt håndværk samt gode råd fra din blikkenslager

Ved at anvende forskellige og de lidt mere anderledes materialer såsom kobber eller zink, går du bevidst efter et resultat, der skal skille sig ud fra mængden. Mange vælger at bruge disse materialer til små detaljer som f.eks. nedløbsrør eller karnapper mens det virkelig også kan give et flot udtryk at anvende kobber på hele husets udhæng.

Ideer med kobber og zink er slet ikke så tosset endda og ved at bruge en blikkenslager med den rette erfaring, vil du også kunne få nogle gode råd og fif til anvendelsen udover det gode håndværk der bliver udført. Så har du på stående fod ingen idé om hvor der skal anvendes hvilke materialer, kan du let blive afklaret med idéer fra din blikkenslager.