Står du overfor at skulle have anlagt din have lige om lidt og har du svært ved helt at beslutte dig for hvad du skal gøre og ikke gøre? Så kan du måske læse med og få styr på nogle af dine overvejelser her.

Til den utålmodige der vil se resultat med det samme

Det handler om rullegræs og det gør det fordi at der er utrolig mange der ikke engang skænker det en tanke at der er andre alternativer end at skulle gå stisystem op og ned i havens jord med en såmaskine, for at sprede græsfrøene ligeligt ud over det hele.

Dem der har prøvet at så sin egen plæne ved hvor svært det kan være at få et flot og tæt resultat. Det kan tage lang tid før at der for alvor er en stærk plæne under de bare tæer og er du ikke den tålmodige type, så er det helt sikkert at du bør kigge nærmere på rullegræs.

En stærk plæne allerede efter et par uger

Rullegræs giver dig en mulighed for at have en stærk plæne meget hurtigt. Allerede efter 14 dage, vil du kunne løbe rundt uden at være bange for at ødelægge plænen. Rullegræs har nemlig allerede rødderne med sig, når de bliver leveret og skal derfor ikke have så lang tid, før at de er rigtig sat i jorden.

Det vigtigste når du bruger rullegræs er, at du husker at vande rullerne, hvis det er tørt. De må nemlig ikke udtørre for så har de svært ved at komme sig igen. Men det er jo let at vande, så hvis det er den største udfordring, så klarer de fleste det nok.

Når du får leveret dit rullegræs, så bliver der faktisk også mindre slid til dig der skal anlægge det, for det leveres nemlig så tæt det kan komme på hvor det skal anlægges – om der så er behov for en kran eller ej.