Man behøver ikke tage i fitnesscenteret for at træne, man kan sagtens træne ude i sin egen have. Hvis du ikke kan lide at løbe ude på gaden, fordi andre ser dig, kan du også løbe i haven. Det er også godt for os at være udenfor, især mens vi træner. Du kan få hjælp til træning i hjemmet her.

Sådan gør du din have klar til træning

Det første du skal gøre, er at gøre din have klar til, at du kan træne i den. Hvis græsset er lidt for højt, er det en god ide at slå græs først. Når det så er gjort, så kan du rydde ting væk, som kan være i vejen for din træning eller noget, som bare kan være distraherende. Så er haven klar.

fitness

Alt efter hvad for noget træning du vil lave, er der forskellige ting, du har brug for. Hvis du vil løbe, kræver det ikke rigtig noget udstyr. Men hvis du vil løfte nogle vægte, lave nogle øvelser eller noget lignende, så kan du godt have brug for udstyr. Det er altså vægte, måske nogle elastikbånd og en yogamåtte. En måtte er altid god at have, fordi de er smarte til, når man skal strække ud. Du kan også finde ting i hjemmet, du kan bruge til træningen, for eksempel en boks eller lign. som du kan træde op og ned på.

Udendørs træning er godt for dig

Udendørs træning er ikke bare sundt, men det er også dejligere. Man får masser af frisk luft, og ikke bare lugten af sved, som der er i et fitnesscenter. I haven kan du være helt alene, så ingen kan se dig. Det kan være et kæmpe plus, for dig der er ny, og måske ikke føler dig så sikker med din træning endnu.

Og så er det selvfølgelig også sundt. Du får en masse D-vitamin fra solen, og det er rigtigt vigtigt for et godt helbred. Derfor er træning i haven supergodt, af en masse forskellige grunde. Så kom ud og træn i haven med det samme, du vil helt sikkert elske det!