Din have er et fantastisk sted at udfolde sig. Der er nemlig rigtig mange forskellige muligheder for at lave lige netop din drømmehave. Desværre bliver mange skræmt af det arbejde, en have også kræver for at blive vedligeholdt. Heldigvis behøver det ikke at være svært for at være sjovt. Du behøver nemlig ikke at have en have med mange komplicerede planter og buske, for at du kan få din drømmehave. Læs mere her.

Trampolin i haven

En aktiv have

Ønsker du en have med sjov og spas, skal du helt sikkert overveje, hvilke muligheder du har. Der er nemlig masser af muligheder for at putte spændende ting i haven, du kan bruge aktivt. 

En trampolin er altid et hit for de små i familien. Ja, faktisk er det de fleste, der finder trampolinen rigtig sjov og underholdende. Dog kan det virke som en stor mundfuld at have en trampolin stående. Den giver jo trodsalt ikke den flotteste udsigt fra vinduet. Heldigvis er der opfundet en smart løsning på dette. Du kan nemlig få en nedgravet trampolin. Dette betyder, at trampolinen er på samme højde som jorden. 

Dette er der mange fordele ved. For det første, er der god udsigt, når du kigger udover haven. Derudover er der også et sikkerhedsaspekt i det. Hvis du sænker trampolinen, er der tilsvarende kortere vej at falde ned, hvis ulykken skulle indtræffe. Klik her og find din nye nedgravede trampolin.

Udendørstræning

En have med mulighed for træning

Kender du det, når der bare føles alt for langt ned til træningscentret? Det gør de fleste vel. Heldigvis kan du udnytte din have til netop dette formål. Der er nemlig gode muligheder for at lave dit eget lille træningshjørne i haven.

Du kan for eksempel lægge fliser og købe sjippetove og en god højtaler med hjem. Måske nyder du en god træning på stepbænk. Måske synes du, at det er det fedeste at kunne danse rundt i haven eller lave hullahop-øvelser med ring. I haven er der plads og muligheder for det hele.

Hvis du ønsker en have, hvor du kan pumpe noget jern, er det også ret ideelt. Med få redskaber kan du nemlig indrette din egen lille udendørsstyrketræning. Her kan det være en god ide at supplere med et lille halvtag, såfremt maskinerne eller vægtene ikke kan tåle regn. I et enkelt stativ kan du lave mange forskellige øvelser. Her er der mulighed for squats, hævninger og meget mere. Derudover skal du skaffe dig en træningsbænk, så du virkelig kan få taget nogle runder i bænkpres. 

Når du befinder dig i din egen have, har du også mulighed for at tage dig god tid til tingene. Der er ingen, der utålmodigt står og venter på, du er færdig.