Nogle haveejere er ikke så begejstrede for at bruge deres have i vinterhalvåret. Umiddelbart er det også forståeligt nok: de kolde temperaturer, de regnfulde og våde dage og den blæsende vind er ikke ligefrem tillokkende. Alligevel er det dog en skam, at danskernes haver ikke bliver brugt mere i den kolde årstid. For der er faktisk mange gode timer og stunder at hente ved at bruge udendørsarealerne i vinterhalvåret.

Læs blot med her, og bliv inspireret til hvad du kan bruge din have til på den kolde og rengfulde årstid.

Kvinde i sne

Skab et hyggeligt terrasseområde

Er du den heldige indehaver af en overdækket terrasse, har du her en alletiders mulighed for at få mest muligt ud af din have – selv når temperatuerne mest indbyder til indendørs sofahygge. Med hjælp af en terrassevarmer og en masse bløde og varme tæpper, kan du nemlig have meget hyggelige stunder på din overdækkede terrasse, selvom det blæser og rusker i træerne udenfor din overdækkede terrasse.

Vil du gerne have mest muligt ud af din terrasse i vinterhalvåret, kan det være en rigtig god ide at investere i en terrasse varmer. Med en sådan en, kan du nemt holde varmen og derved få fuldt udbytte af de mange timer, som kan nydes udendørs om vinteren. Det er altså en investering, som bestemt er værd at lave. Har du ikke pengene til den lige nu, kan det sagtens betale sig at optage et hurtigt lån, så du kan få mest muligt ud af din have i vinterhalvåret. 

Hyggelig kop kaffe

Smuk udendørs belysning skaber glæde

En anden ting du kan gøre brug af i vinterhalvåret for at få mest ud af din have, er at opsætte smuk udendørs belysning. Ved at gøre dette, vil du kunne få masser af indendørs hygge ud af at kigge ud på din smukke vinterhave.

Når du vil bestemme dig for hvilke lys du vil inkludere i din have, er det også vigtigt at gøre sig nogle overvejelser om at vælge lys, som ikke vil genere øjet over længere tid. Med det menes, at det kan være en rigtig god idé at vælge belysning i naturlige farver, og som brænder med et naturligt lys. 

Vælger du lysdekorationer, som blot er med til at femhæve skønheden af din vinterhave, kan du være sikker på at forbipasserende og gæster vil synes at din have er lige så skøn som du selv synes den er.

Vælg derfor de helt rigtige dekorationer, og brug dem til at fremhæve alle de skønne ting ved din have. Det er i hvert fald en god måde hvorpå man kan få mest muligt ud af sin have- selv i vinterhalvåret. Er pengene til lysdekorationer små, er der selvfølgelig også her muligheden or at optage et lån