2022 rinder snart ud, og forhåbentlig har du haft et dejligt år. Men hvad kan man lave i årets sidste dage? Læs med her og bliv klogere.

Se spændende e-sport

Man kan ikke komme udenom, at esport er blevet utrolig populært. Du kan derfor med fordel blive en del af en  esportsnation, hvor du kan se dygtige spillere dyste mod hinanden.

Gør din have modstandsdygtig over for vinteren

Det er vigtigt at forberede sin have til vinteren, så den kan klare de kolde temperaturer og stærke vinde. Det første, man skal gøre, er at fjerne de nedfaldne blade i haven, da dette kan samle fugt og dermed øge risikoen for sygdomme i græsset og planterne. Herefter bør man tjekke, om planterne har brug for ekstra næring, som de kan bruge til at klare vinteren. Dette kan gøres ved at give dem et lag af kompost eller organisk materiale som barkflis.

Man bør også sikre sig, at planterne ikke bliver udsat for frostskader, især hvis man har planer om at plante nye træer eller buske i haven. Her bør man dække dem godt ind med jord eller halm, så de ikke fryser helt igennem. Endelig er det en god ide at lave en form for barriere mod vinden, enten ved hjælp af hegn eller træer, da dette vil beskytte planterne mod den stærke vind og dermed reducere risikoen for skader på dem. Og hvis du skulle få ondt i kroppen af havearbejdet, er det heldigvis muligt at lindre smerterne.

Lav hyggelige juleaktiviteter med familien

Der er mange måder, hvorpå man kan skabe hyggelige juleaktiviteter med sin familie. Det kan være alt fra at lave juledekorationer sammen til at bage julesmåkager og selvfølgelig også at pynte juletræet. Man kan også tage på en hyggelig gåtur i det kolde december vejr eller invitere vennerne over til en julefrokost.

Derudover er det også populært at spille forskellige brætspil som fx Ludo eller Yatzy, især når der er lidt flere personer samlet om bordet. Endelig kan man også arrangere et julequiz, hvor alle deltagerne skal svare på forskellige spørgsmål om julen, herunder sange, traditioner og historier. Uanset hvilken aktivitet man vælger, sikrer det god stemning for hele familien.

Der er mange muligheder for, hvad du kan lave i resten af 2022. Det hele kommer an på dine interesser og ambitioner. Måske vil du rejse ud og opleve nye steder? Eller måske vil du starte et projekt eller hobby, som du kan dedikere din tid til? Uanset hvad det er, så gør det til en god oplevelse.