Bruger du primært haven til at slappe af i? Så er det dig sikkert vel undt, at du har et dejligt grønt sted at række dig tilbage til. efter en lang og opslidende dag på kontoret, så kan du sætte dig ud i haven og puste ud.

Du kan også nusse med lidt lettere havearbejde eller vande dine blomsterkrukker. For nogle er det også afslappende med noget mere fysisk havearbejde. Find din egen måde at slappe af i haven på.

Suppler eventuelt dit haveliv med en tur på motionscyklen eller løbebåndet. Det giver dig motion i det fri på en ny måde.

Beskyt det pæne tøj

Hvis du går direkte fra dit kontorarbejde og ud i haven, så bør du lige tænke på, at du skal beskytte det pæne tøj og de pæne sko, inden du begynder at ordne noget i haven. Det kan du enten gøre ved at skifte tøj, eller du kan tage en beskyttende dragt ud over dit arbejdstøj. Tag i det mindste skoene af, inden du går i gang. Det dur ikke at få vand og jord på de pæne sko.

økologi

Med hensyn til et eventuelt ID-kort til din arbejdsplads, så kan du nemt beskytte det med en kortholder af plastik, som både beskytter kortet og får det til at holde længere. Så risikerer du ikke, at det bliver vådt eller beskidt af at have været med en tur i haven.

Motion i haven

Hvis ikke det giver dig motion nok at arbejde i haven, så kan du jo flytte dit løbebånd eller din motionscykel ud i det fri. Den kan fint stå på terrassen, og på den måde kan du forene din træning med dit haveliv. Det giver din hjemmetræning en ekstra dimension, at det kan foregå under åben himmel.

Du kan på den måde nemt gå til og fra dit motionsredskab, og du kan imellem turene nyde din have fuldt ud. Det er en udmærket måde at kombinere det praktiske med det behagelige på. Så har du alt samlet i dit lille univers. Sommeren er så kort, så det gælder om at være ude i den.