Ser dit tag ud til at det har set meget bedre dage og gruer du for at du skal til at spendere alt for mange penge i den nærmeste fremtid, fordi du regner med at der skal til at skiftes et helt tag ud, så kan du med fordel få undersøgt om det overhovedet er et nødvendigt med en hel udskiftning.

Spar penge på at få malet taget

Det er en stor post på en hver boligejers udgiftspost, når der skal nyt tag på boligen. Det er selvfølgelig med til at gøre din bolig mere værd og det kan derfor være en idé at undersøge om der kan udnyttes noget friværdi for at optage et favorabelt lån ved kreditforeningen, men hvad nu hvis det slet ikke er nødvendigt med et helt nyt tag.

Spar 25 % på tagmaling og kom et rigtig langt stykke af vejen. I manges tilfælde er det nemlig slet ikke nødvendigt at udskifte hele taget, men kun skifte nogle få af tagpladerne. Når du vælger at få malet taget i stedet, vil Jydsk Tagmaling samtidig stå for at undersøge taget på forhånd og sikre at der bliver udskiftet enkelte tagplader, hvis det skulle være nødvendigt.

Forlæng dit tags levetid

Der er mange penge at spare som en boligejer helt sikkert kan finde andre steder at spytte i til. Når du får malet dit tag, gør du samtidig en lang række gode ting for dit tag som du ikke vil få gjort i de fleste tilfælde af at få et nyt tag.

Når du vælger at få malet dit tag, så får du først og fremmest renset de plader der allerede er der og får givet dem en god gang algebehandling. Derefter sikrer du en længere levetid på dit tag, når du får det malet, så du kan vente endnu længere med den store udgiftspost som boligejer.