Mange drømmer om en udestue. Hvis du bygger en udestue til dit hus, får du en tilbygning, som er både ude og inde. På den måde kan du forlænge sommeren. Du kan opholde dig i din udestue, når det er for koldt til at sidde udendørs. Du kan også invitere familie og venner til hyggelige sammenkomster i din udestue.

Når I sidder i udestuen, føles det nærmest som at sidde ude i haven. Det giver en glæde og en ro i sjælen at følge med i planternes vækst i haven, mens I nyder livet i udestuen. På husplushave.dk kan du læse mere om udestuer og finde inspiration til din egen udestue.

Med en udestue forlænger du sommeren

Med en udestue kan du forlænge den tid, hvor du og andre kan nyde din have. På den måde bliver sommeren forlænget med en til to måneder både om foråret og i sensommeren.

Når foråret nærmer sig, kan de fleste af os næsten ikke vente med at komme ud og sidde og nyde forårssolen. Desværre lader de varmere temperaturer ofte vente på sig. Med en udestue kan du starte allerede i det tidlige forår med at sidde og nyde de første spirer, der kommer frem. Uanset om det regner eller blæser, vil du og dine venner og familie kunne nyde naturen i haven, når I opholder jer i udestuen.

vinterhave

En udestue er ikke vinterisoleret som en vinterhave. Udestuen fungerer som en forlængelse af haven, og den er enten slet ikke isoleret eller delvist isoleret. Du kan købe en terrassevarmer til din udestue, hvis du gerne vil have lidt ekstra varme på kølige forårsaftener.

En udestue er en perfekt ramme om sociale sammenkomster

Når du har bygget en udestue, har du det perfekte rum til hyggelige sammenkomster for venner og familie. Her kan I sammen have mange gode stunder. I kan nyde sene sommeraftener sammen, eller I kan mødes til en kop eftermiddagskaffe. En udestue er også en perfekt ramme, hvis I holder af at mødes for at spille brætspil eller bare for at sludre. Hvis du har børn, vil udestuen også være et elsket opholdssted for dem og deres venner.

Når I sidder sammen i din udestue, vil I kunne nyde det spirende forår sammen, også når vejret ikke tillader udendørs ophold. I kan også nyde sensommeren og efteråret med de smukke efterårsfarver. Det giver en ro at være tæt på naturen og at opleve de skiftende årstider.