Har du ukrudt derhjemme, som du gerne vil få bugt med? Så kan en ukrudtsbrænder hjælpe dig. Det er det perfekte redskab til dig, der er træt af spirende mælkebøtter, der trænger op gennem asfalten eller ubudne gæster mellem fliserne på din terrasse. Her får du vores top 5 for de bedste ukrudtsbrændere i 2021. Læs med her, og find den, du skal bruge derhjemme.

Er din terrasse også fyldt med ukrudt? Mælkebøtter og andre planter, der spirer op gennem fliserne? Så skal du finde en ukrudtsbrænder, der kan hjælpe dig med at få bugt med de ubudne gæster på din terrasse og din have. Du kan også rense indkørslen og fortovet neden for vejen for ukrudt, så du kan vise dine naboer, at du har tjek på det. Her får det en top 5 over de bedste ukrudtsbrændere på markedet i 2021

  1. Grouw ukrudtsbrænder – 3-i-1 

Denne ukrudtsbrænder er elektrisk, og den er derfor meget mere miljøvenlig end en, der kører på gas. Samtidig har den en smart funktion, der betyder, at den udover at bruges som ukrudtsbrænder også kan bruges som både BBQ-lighter og varmepistol. Det betyder, at du kan bruge den til meget mere end bare at fjerne ukrudt med. Det kan være en fordel at købe en multifunktionel, elektrisk ukrudtsbrænder, der kan bruges til flere forskellige ting.

  1. Hozelock Green Power Evolution 

Med en Hozelock Green Power Evolution får du en ukrudtsbrænder, der er designet ud fra miljøvenlige principper. Den bruger nemlig også termisk chok gennem elektricitet til at fjerne det uønskede ukrudt med. Og så er den særdeles nem at bruge. Denne kan også bruges som både varmepistol og til at tænde op i grillen med. Her er det igen multifunktionaliteten, der er i fokus, og det kan være en fordel for dig, der gerne vil bruge den til flere ting ad gangen.

  1. Hortus elektrisk ukrudtsbrænder  

Der er masser af fordele ved en elektrisk ukrudtsbrænder. En af dem er selvfølgelig, at du ikke bruger nogen gas, og det gavner derfor miljøet. Du skal selvfølgelig bare sørge for, at du har en stikkontakt i nærheden. Andre fordele er, at du kan bruge denne elektriske ukrudtsbrænder som både varmepistol og grillantænder. Ligesom de to første er denne ukrudtsbrænder altså multifunktionel, og det giver en fleksibilitet som en ukrudtsbrænder med gasbeholder ikke kan give.

  1. Grouw ukrudtsbrænder 

Dette er en klassisk ukrudtsbrænder, der kører på gas. Fordelen ved at gasafbrænder er, at du ikke behøver at kigge dig over skulderen efter den nærmeste stikkontakt. Du får en beholder med, så du kan komme rundt alle de steder, hvor ukrudtet trænger op af jorden og fliserne. Det giver dig meget mere mobilitet, end du hidtil har haft med en ukrudtsafbrænder. Har du ukrudt nede på vejen, så når du det let med en ukrudtsbrænder fra Grouw.

  1. Biolet ukrudtsbrænder 

Denne ukrudtsafbrænder har først og fremmest en lidt længere levetid end de andre på markedet, fordi den er lavet af rustfrit stål. Med i købet får du også slange, vogn, tænder og regulator, så du kan komme rundt med gasbeholderen og fjerne ukrudtet, hvor det er. Fordelen med en gasafbrænder er selvfølgelig mobilitet, og denne ukrudtsbrænder giver dig lige præcis det.

Uanset om du ønsker en ukrudtsbrænder, der kører på el eller på gas, så er der fordele og ulemper ved dem begge to. I linket ovenover kan du tjekke op de ukrudtsbrændere, der findes på markedet, så du kan finde den, der passer til dig. Har du et hus med stor indkørsel og have, så kan det være en fordel med mere mobilitet. Bor du i rækkehus med lille terrasse, så kan det være en fordel med en elektrisk ukrudtsbrænder.