Vedligeholdelse af en smuk have kan være meget tidskrævende, og man kan hurtigt glemme tiden, når man er i gang med et spændende projekt i haven. I sådanne tilfælde er der ofte ikke det store overskud til også at skulle lave mad, og sommetider vil man også hellere udnytte de lyse timer til havearbejde i stedet for at skulle bruge dem i køkkenet. Ikke desto mindre er man stadig nødt til at skulle spise, så hvad gør man så?

Have

Bestil mad og nyd det i haven

Der findes ikke meget, der er bedre end at sidde i haven og nyde en gang god mad, mens man glæder sig over en hel dags arbejde. Denne hele dags arbejde kan dog nemt blive afbrudt, hvis man hele tiden skal tænke over og bruge tid på at lave mad. Så er det nemmere at bestille maden udefra og få den leveret direkte til døren. På denne måde sparer man både tid og energi, der kan bruges mere fornuftigt i haven.

Det er forskelligt, hvad man kan trænge til efter en lang dag i haven. Nogle trænger mest til en masse kalorier og usund mad, mens andre er mere til en salat eller en sandwich. Uanset, hvad man er til, kan man bestille det gennem Wolts app og få rabat på sit første køb med denne rabatkode. Således kan man altså nemt spare penge og tid på maden.

Ved at bestille mad udefra sparer man ofte også en stor del af opvasken og kan dermed også hurtigere vende tilbage til havearbejdet, når man har spist. På denne måde er det altså både nemt før og efter, man har spist, og man kan i højere grad udnytte døgnets timer til fulde.

Spiseligt fra haven

Lad haven inspirere valget af mad

Hvis man har svært ved at vælge mellem de mange muligheder, der er for at få mad leveret, kan man lade sig inspirere af sin have. Hvis man f.eks. har et gennemgående tema i sin have, der er inspireret af et bestemt land, kan man vælge at bestille mad, der har rødder i samme land. Dermed kommer maden og haven, hvor man kunne sidde og spise den, til at passe sammen.

Mange mennesker har også flere spiselige planter i deres haver. Hvis man gerne vil gøre lidt ekstra ud af den mad, man har bestilt, kan man indsamle lidt af disse planter, når man alligevel går i haven og arbejder, og derefter tilføje dem til maden for at sætte et mere personligt præg på sin mad.

Der er altså mange muligheder for at spare tid på maden, og få mere tid til haven, uden at gå på kompromis med hverken kvalitet, sundhed eller personligt præg i den mad, man spiser.