Få catering til din havefest

Skal du holde fest, så gør det så let som du kan for dig selv. På denne måde sikrer du nemlig at du også selv får en god fest med i minderne og ikke bare en fest hvor der har været fart over feltet og hvor du slet ikke selv nåede at snakke med hver enkelt fremmødte gæst.

Drop dine egne kødgryder og brug i stedet catering til din havefest

Den klassiske fejl, som mange begår når der skal holdes fest er, at der spares på de forkerte steder. Alle har selvfølgelig noget der prioriteres højere end andet, men har du ikke holdt en masse havefester før, så tag dette råd med på vejen – lad være med at stå og svede hen over gryderne når du kan få andre til at klare det for dig.

Gaasvig Alliance er din cater til havefesten og med deres hjælp, vil du opleve at få en hel anden form for havefest, som hvis du valgte selv at stå for alt maden og oprydningen derfra. Der er rigeligt med punkter på listen over gøremål, når der skal arrangeres en havefest og hvis du bare skal være halvt så flad for energi når gæsterne ankommer, er det bare et must at have uddelegeret nogle af de mange opgaver der er.

Få tid til at snakke med hver en gæst

Du vil opleve at du kan blive færdig og klar før dine gæster ankommer til din havefest. Få lov til at virke som den overskudsperson du egentlig ellers er, når gæsterne ser dig i øjnene og siger tak for at du ville invitere.

Maden og anretningen er der styr på, så du kan egentlig bare gøre som den gode vært helst vil, nemlig komme rundt til hver enkelt gæst. Hvor ofte har vi ikke holdt en fest hvor vi bagefter sidder tilbage med en ærgrelse over at man ikke nåede at snakke så meget med de fleste? Brug catering og hold skruen i vandet fra start til slut.