Når træpillerne skal hentes hjem, så går det sjældent småt for sig. Det er oftest mindst en palle med fuldt læs på træpillerne, der skal leveres og det er ikke lige hvem som helst, der kan fragte sådan en stor og tung palle hjem til fyret.

Få træpiller af god kvalitet leveret lige til døren

Det er derfor meget velset at man finder en træpille-leverandør der kan hjælpe med leveringen af træpiller til døren og det nytter derfor ikke noget at du finder din onkels leverandør i Sønderjylland, hvis du selv bor i Nordjylland.

Når du handler træpiller, vil du hurtigt finde ud af at kvaliteten har meget at sige. Det handler altså ikke kun om hvorvidt det er muligt at få leveret træpillerne til døren, men kvaliteten er også rigtig vigtigt.

Vi kender vist alle til situationen med fyrfadslys. Har vi altid købt fyrfadslys med en brændetid på 8 timer, så vil vi blive helt vildt ærgerlige over at opleve at lysene går ud efter 4 timer, fordi kæresten lige valgte at spare på sidste indkøb. Så kan det godt være at de lys der brændte i 4 timer var næsten halvt så billige, men nu skal du pludselig til aktivt at skifte lysene ud med nye og tænde på ny.

Vær god ved klimaet og fyr op med træpiller

Det er altså ikke altid at en smule besparelse kan betale sig og er der tale om et pillefyr hvor du selv skal hælde på jævnligt, så vil du hurtigt opleve samme skuffelse, som personen der måtte til at skifte de færdige fyrfadslys ud for 2. gang på en aften.

At fyre op med træpiller er et rigtig godt valg, hvis man gerne vil hjælpe vores hårdt ramte verden med at få et bedre klima tilbage. Der er mange der fejlagtigt tænker at træ er noget der koster træer og skove, og at det derfor ikke er godt for miljøet, men træpiller bruger kun