Trænger du også til, at få gjort din have klar til sommerens hyggedage- og aftener? Der findes et væld af muligheder for, hvordan man gør sin have toplækker til en ny sæson! Med en dejlig og flot have er der masser af muligheder. Man kan sidde i haven og spise morgenmad, læse bøger, spise hjemmedyrkede frugter og grøntsager, holde grillaften med vennerne, drikke vin i de lune aftentimer og meget meget mere.. 

pandekager

Få et lækkert spisested i haven

Det er altid dejligt, at kunne nyde sine måltider i haven – uanset om det er i den bagende sol eller med et dejlig varmt tæppe omkring sig. For at det kan lade sig gøre at spise ude, er det  ideelt at have nogle lækre havemøbler. Har du nogle allerede, der henover vinteren er blevet kedelige og grønne at se på? Frisk dem op med en forårsrengøring, så de kan blive klar til en dejlig lang sommer. Så se at få dem renset, slebet og få købt nogle nye hynder, så får du et havesæt, der glæder sig til sommer! Har du endnu ikke havemøbler, så kan du nemt anskaffe dig lækre møbler. Uanset om du er til genbrug eller til at købe fra ny, så er der masser muligheder for at finde fine møbler. Du kan også bevæge dig ud i en udfordring og bygge dit eget havemøbelsæt – du kan finde inspiration til, at bygge havemøbler her: https://byg-til-lavpris.dk/

Skab aktiviteter i haven

Desuden er der jo massere af ting man kan give sig til, når man har en have. En idé er at plante nogle frugttræer og grøntsager, så man senere på året kan spise lækre råvarer direkte fra haven. Der er massere inspiration at finde, når det handler om at plante i haven!
Derudover er det også nemt, at bygge sin egen bålplads i haven, hvor man kan have nogle dejlige aftener med børn, familie og venner, mens man hygger sig med tæpper og en omgang snobrød eller pandekager. Endnu en mulighed er, at anlægge fliser i haven til diverse aktiviteter eller eksempelvis anlægge en petanquebane, hvor man kan have nogle hyggelige og sjove timer med sine nærmeste. Du kan læse en masse om, hvordan man anvender materialer, som blandt andet stenmel og spagnum til nogle af ovennævnte aktiviteter her.

pandekager

Inviter folk over i din dejlige have 

Når du så har investeret både tid og penge i byggeprojekter og klargøring af haven, så skal du bare i gang med at invitere folk over, så i kan udnytte den dejlige have! Haven er et dejligt samlingspunkt for både familie, venner og alle andre du kan komme i tanke om. Er haven gjort hygge-klar, så er det bare at komme i gang med at spille spil, spise lækker grillmad, have lange snakke, drikke vin og slappe af – og nyde hinandens selskab i naturens dejlige omgivelser.