Ikke alle danskere bor i Københavnsområdet hvor kvadratmeter priserne er så høje at det er de færreste, som har råd til at have plads omkring sig. Kommer man lidt væk fra Storkøbenhavnsområdet så falder kvadratmeter priserne dramatisk og har man en lidenskab for golf og kan lide at svinge golfkøller så bør man læse med her.

Flyt udenfor byen og brug haven med dit eget golfudstyr

Har du og din livspartner en middelgod indtægt kan I fraflytte de dyre områder og bo tæt på , men alligevel langt nok væk til at I kan få masser af kvadratmeter omkring. Faktisk kan I få så mange at det er muligt at anlægge ens egen golfbane. Så kan man bruge ens eget golfudstyr , man behøver ikke tage golftøj på ,  og kan spille uden at forlade hjemmet. En af de gode ting ved at have sin egen bane er at man ikke behøver bekymre sig om at andre låner ens golftilbehør eller andre mennesker skælder ud over løse golfbolde.

sko

Så har du en have og vil have udstyr til det kan du bestil online her. Og selvom du har pladsen og pengene til at anlægge din egen golfbane så udelukker det ikke at du ofte besøger en rigtig golfklub for at holde det sociale ved lige.