Hvordan får man sin hund til at lystre? 

Oplever du problemer med at få din hund til at lystre, kan det være du skal have din hund til en professionel hundetræner. Vi drømmer alle om den perfekte familiehund, men nogle gange kan man få brug for acistanse fra professionelle hundetrænere, når man skal lære sin hund at lystre. Det kan også være at du oplever problemer med din hunds adfærd, når den færdes sammen med andre hunde. 

Uanset om din hund er hvalp eller voksen, kan der til tider være brug for hundetræning sammen med en professionel hundetræner. Det kan være at du oplever problemer med socialisering, når din hund er sammen med andre hunde eller hvis der opstår problemer med andre mennesker. Alt dette er noget du kan få hjælp til hos en professionel hundetræner med stor erfaring og viden inden for emnet. 

Gennemgang af en hundetræning 

Ved en hundetræning vil der blive gennemgået basale øvelser baseret på den enkelte hunds behov og hvad ejeren ellers gerne vil have hunden til at lære. Der kan også trænes kontakt, indkald og socialisering med andre både hunde og mennesker. Det kan være din hund skal trænes i mere præcise ting, du kan have svært ved at lære den på egen hånd. Det kan også være der opstår problemer med mere basale ting, såsom lystring, når der kaldes på hunden. 

Træningstimer med den professionelle træner 

For få den perfekte hund til familien kan det til tider byde på hårdt arbejde og god tålmodighed. Når du bestiller træningstimer med din hund og en professionel træner, vil du modtage otte træningstimer for 1000 kroner. Der er dog en smule forskel på træningstimes disposition alt efter om der skal trænes med en hvalp ung- eller voksenhund. Dette vil dog ikke have en indflydelse på prisen.