Jobbet i haven kan hurtigt komme til at føles lige så hårdt og lige så tidskrævende som dit faktiske job. Der skal slås græs, der skal klippes hæk, og så skal der ryddes op, efter ungerne har leget.

At holde en have dresseret, pæn og ren kræver en hel masse energi og overskud. Det er beundringsværdigt, at nogle mennesker gider besværet.

For nogle kan det være helt afstressende og afslappende at holde haven i top form. For andre er det noget af en prøvelse og et slid, som de fortjener en pause fra i ny og næ.

Ligusterhækken står der også i morgen

Hvis det føles som et stort besvær og som noget, du virkelig bare ikke har overskud til, hvad er så pointen. Hækken eller stakittet står der også i morgen, måske ikke lige så skarpt, men den løber ingen vegne.

pikant

Stress og jag for at holde den smukke og dresserede have er en smule fjollet. Hvad er pointen med at have en have, hvis det ikke er at nyde den.

Naturligvis er det også en nydelse at plante, slå og holde i stand, men hvis det er stressende og irriterende. Hvis du faktisk hellere vil slappe i din have, hvad er så årsagen til din stress?

En dresseret have er nydelig, og en sløset have er naboens sladder – måske slet ikke dit problem.

Brug soveværelset som afstresning – ikke sofaen

Hvor skal du gå hen, når du har brug for en have-arbejdspause? Når du vil holde den flotte have dresseret, men ikke helt kan finde overskud til det?

Soveværelset og noget sexlegetøj kunne måske være en god løsning. Det giver måske ikke umiddelbar mening, at du skulle få mere energi af at brænde energi af i soveværelset med sexlegetøj.

Men tænk engang på de morgener, hvor der var meget action i soveværelset dagen forinden. Det kan være du brokker dig lidt og energien har lidt en lille knæk. Men humøret er højt og motivationen til f.eks. at lave havearbejde er tilbage.

Din energi kommer både fra den mad, du indtager. Din energi kommer også fra dine personlige overvejelser og motivationer til f.eks. at lave havearbejde, som kunne komme fra en god sex i soveværelset med sexlegetøj.

Sex fornyer dine kræfter

Så sex kan være en god ledsager, hvis du skal nå at få klippet hæk, inden solen går ned.

Har I problemer med lysten til sex, med at komme i soveværelset, så skulle I måske prøve med noget erotisk legetøj.

Sexlegetøj vil helt sikkert sparke noget liv i soveværelset, samtidig med at det sparker liv i dig og vupti, så er den hæk veldresseret.