Maling kan gøre underværker, siger et gammelt ord. Det holder absolut. Der er nemlig ikke noget som en gang maling, der kan gøre noget godt for et hus. Alting ser både renere og friskere ud, når vægge og træværk er blevet shinet op.

Mange tager et ekstra langt tilløb, inden de går i gang med at male. Men når først processen er godt i gang, så bærer resultatet lønnen i sig selv.

Du kan med fordel male det, du skal have malet, lige inden du tager på ferie. 

pensel

Hvorfor er det smart at male inden en ferie?

Der er flere fordele ved at time det sådan. For det første så står dit hjem smukt og nymalet, når du kommer hjem igen. Og for det andet, så har den værste malinglugt lagt sig, inden du kommer hjem fra ferien.

Har du hund eller kat, så er det også en fordel, at de er ude af hjemmet og ikke løber for vildt rundt i haven i den periode, hvor maling eller lak skal tørre helt op.

Desuden er det skønt at komme hjem til et nymalede hus efter en ferie.

Vælg den gode maling til den lave pris

Det kan være lidt af en udskrivning at skulle male. Det løber hurtigt op, hvis det er kvalitetsmaling, du går efter. Det bør det absolut være. Det er for ærgerligt at skulle gøre det store malerarbejde og så få et halvskidt resultat ud af det. 

Det kan bestemt godt betale sig at arbejde med maling af en vis kvalitet. Det dækker bedre, det er nemmere at arbejde med og resultatet bliver markant flottere. 

Går du efter god og billig vægmaling, så sikrer du dig, at malingen holder sig flot i årevis, og at budgettet holder, så der også bliver råd til at tage på ferie.

hund

Når kæledyret skal med på ferie

Der er fornuft i at holde dyret ude af hjemmet, mens der bliver malet, og mens malingen eller lakken tørrer helt igennem.

Skal kæledyret med på ferie, så er det en god idé at have lidt forskelligt udstyr med til det. Det kan være i form af yndlingslegetøjet eller for eksempel en transportabel rejseskål. Sådan en er supernem at have med. Den er af silikone, og den kan slås sammen efter brug. Dermed fylder den nærmest ingenting. 

Det er især praktisk, hvis I tager på camping, på vandretur, på bilferie eller i det hele taget er på ferie et sted, hvor bagagen må være begrænset, og hvor der ikke er skåle der, hvor I skal opholde jer.

Efter ferien kan hele familien så vende hjem igen til det nymalede hjem. Så nyder I det endnu mere, og kæledyret kan bevæge sig helt frit rundt ude i haven.