Der er ikke meget der slår en flot indrettet have. Uanset om du er til blomster i alle regnbuens farver, eller om du bedre kan lide stedsegrønt, er du sikkert enig i, at der virkelig findes mange smukke haver derude. Vil du også gøre din til en af dem?

Det kan godt være lettere sagt end gjort at omdanne sin have til et mindre grønt paradis. Man har nemlig brug for god inspiration. Hvor er det lige, at man kan finde det henne? Læs med her, og find ud af hvordan du kan søge inspiration til din have. 

Forår-i-haven

Bliv inspireret af flotte haver, du er vild med

Mange mennesker har allerede formået at indrette deres haver på smukke måder. Der findes mange måder at gøre det på, og det er derfor helt sikkert muligt at finde en have, som man nemt kan lade sig inspirere af. Derfor vil du uanset hvilken stilart du er til kunne finde en have, som du kan blive inspireret af.

Måske kender du nogen, som bare har jordens flotteste have i din optik. Hvorfor ikke invitere dig selv over til kaffe, og udnytte tiden til at snuse lidt rundt udendørs og derved få inspiration?

Du kan også ved at søge på internettet kunne finde billeder og videoer af mange smukke haver, som folk fra hele verden har anlagt. Måske er det her, at du nemt kan finde den inspiration, som du er på udkig efter. Det er i hvert fald på denne måde super nemt at finde frem til hvad det helt præcist er, at du er vild med når det kommer til haveindretning!

Havens gode siddeplads

Lad livet inspirere

Det er ikke kun flotte haver og billeder af dem, som kan være en god kilde til have-inspiration. Ja, har du blot øjnene åbne, vil du hurtigt opdage, at man kan finde have-inspiration praktisk talt alle steder. Selv en gåtur gennem en by, for eksempel Aalborg, kan virke meget inspirerende.

Måske får du øje på en bygning, som bare taler til dig i den arkitektur. Det kan også være, at du får øje på en smuk kombination af planter, blomster og krukker, som en har sammensat. Der er altså mange muligheder for at blive inspireret af livet til at skabe en flot indretning i haven. 

Kombinerer du alle de inspirations-indtryk, du har fået, kan du sammensætte din helt egen og personlige haveindretning, som du kun kan være stolt af!