Sponsoreret indhold:

Har du tandprotese eller er du i en situation, hvor du skal have en tandprotese indenfor den nærmeste fremtid, så kan det være en god idé at sætte sig godt ind i sagerne inden, for der findes rigtig mange løsninger og flere mulighederne kan nogle gange resultere i den forkerte tandprotese.

Du ved når du har fået den forkerte tandprotese

Når man ser på de forskellige og mange muligheder der findes indenfor tandproteser, kan det virke overvældende og som en svær opgave at vide hvad det er netop du har brug for. Derfor gør vi ofte som de fleste og stoler blindt på den tandlæge der skal håndtere opgaven. Men det er ingen sikkerhed at det er det korrekte for netop dig.

Da der er forskel på vores munde, er der dermed heller ikke to munde der skal have den samme behandling. Det kan være den største årsag til at der er mange der risikerer at få den forkerte tandprotese. Når man opdager at der er tale om en forkert tandprotese kan det skabe usikkerhed når man er blandt andre, fordi man ikke ved hvornår tænderne vælger at danse ud ad munden.

Med tryklåsprotese skal du ikke frygte at tænderne danser ud af munden på dig når du taler

Er der besvær med at holde styr på tandprotesen, kan tryklåsproteser heldigvis gøre det hele lidt bedre igen for dig. Det kan også afhjælpe en vis ømhed, du sikkert har haft oplevet, når din eksisterende tandprotese ikke har siddet korrekt inde i munden på dig.

Størstedelen af personer der har brug for tandproteser, er den ældre generation. Dette skyldes at der ikke altid har været så stor en opmærksomhed på at huske at komme regelmæssigt til tandlægen samt mange andre grunde. Det har kostet mange personer nogle ellers sunde tænder i en al for tidlig alder, men heldigvis er tandlægerne efterhånden så dygtige at der er gode muligheder for at få smilet tilbage igen.