Når det er sommer og din have står i fuldt flor, så er tidspunktet perfekt til at holde en dejlig havefest sammen med din familie, dine venner alle begge dele. Der kan være mange forskellige ting, som du synes, der er behov for at fejre.

Måske har du fødselsdag. Måske er der et sølv- eller guldbryllup, der skal markeres. Eller måske synes du bare, at den lune sommer og den smukke have fortjener at blive fejret. Lige meget hvad, så kan du med fordel drage nytte af disse tips, når du skal planlægge din havefest.

Sørg for at haven står skarpt til lejligheden

Når man holder en havefest, så er en del af charmen typisk, at den farverige og smukke sommerhave danner en romantisk ramme omkring det hele. Det gør den selvfølgelig bedst, hvis haven er smuk og velplejet.

Derfor er det en rigtig god idé at give haven en ekstra omgang opmærksomhed op til din fest. Du kan for eksempel slå græsset lige inden, klippe hækken og studse de forskellige blomsterbede. Du kan også sørge for at fælde det gamle, skyggende træ for at få lidt mere plads eller anlægge en ny flisesti gennem haven.

Indret haven som din personlige festsal

En af de dejlige ting ved at holde din fest i haven frem for i hjemmet er, at du har meget mere plads og meget mere råderum ude i det fri. Selvom din have ikke er særlig stor, så giver den åbne himmel og den friske luft nemlig illusionen af en kæmpe balsal.

havefest_polaroid_kamera

Derfor kan du lige så godt udnytte havens potentiale og indrette den optimalt til fest. Måske kan du stille et festtelt i det ene hjørne, mens havens andre hjørner fyldes med dansegulv, bar og meget andet.

Forevig festen med et polaroidkamera

Når du holder din fest, så vil du selvfølgelig gerne have, at det er en fest, som både du selv og dine gæster kan huske i mange år efter. Og en af måderne, som du kan sørge for dette på, er ved at tage masser af billeder.

Her har du brug for et godt kamera, men også et, som ikke er besværligt at bruge. Du gider nemlig ikke at bruge hele aftenen på at indstille linse og skarphed. Derfor er et moderne polaroidkamera en rigtig god løsning i forbindelse med din havefest.

Fordelene ved et polaroidkamera

Et polaroidkamera er en lidt anderledes type af kamera end det, mange af os er vant til at bruge. De fleste af os kender bedst digitalkameraet eller måske det kamera, der sidder i vores telefoner. Her lagres billederne som filer, og så skal vi selv fremkalde dem senere.

havefest_polaroid_kamera

Et polaroidkamera er noget andet. Her fremkaldes billederne nemlig umiddelbart efter, at de bliver taget, og kameraet skriver selv billede ud. Det vil sige, at man på et kort øjeblik kan gå fra at tage et billede til at have det i hånden. Det fungerer godt til en fest, fordi gæster så kan tage billeder med hjem som minder.