Der er flere og flere der begynder at interessere sig for at investere egne penge. Det er ganske ufarligt og langt de fleste investeringer kan nemt foretages online. Dog kræver det en grundig research og den rette viden at foretage fornuftige investeringer der giver et godt afkast. Aktieskole.com hjælper dig godt fra start og har samlet den nødvendige viden på området. Find alle informationer omkring investeringer og få hjælp til at komme i gang med det samme.

Derfor skal du investere dine egne penge

Der er flere muligheder for investeringer. Den mest populære måde at investere mindre beløb er ved hjælp af aktiekøb. Det er nemt og enkelt at købe aktier online og du har muligheden for at følge med i din investering fra start til slut. I stedet for at have penge stående stille i banken, hvor de kun vil miste deres værdi over tid og eventuelt koste minusrenter, så kan du med aktier gøre noget aktivt for at få dem til at vokse. Banker og pensionsselskaber eller lignende kan dog give dig muligheden for at lade dem investere dine penge for dig, men her vil der opkræves gebyrer og selskaberne vil tage en andel at det overskud der måtte komme. Ved at investere dine egne penge, er du selv herre over investeringer og får det fulde udbytte.

Husk at der skal betales SKAT af dit overskud

Nok får du det fulde overskud udbetalt til dig selv, når du investerer dine egne penge. Du skal dog huske på, at der opkræves SKAT for det overskud du eventuelt måtte få når du vælger at sælge dine aktier. De første 56.000 kr. skal du blot betale 27% i SKAT mens der for det efterfølgende overskud opkræves 47% i SKAT. Opkrævningen af SKAT bør dog ikke være en hindring for at komme i gang med det samme og starte din investeringer allerede i dag. Start undersøgelsen og find frem til de gode investeringer som du eventuelt nemt, enkelt og sikkert kan foretage online.