2019 nærmer sig med hastige skridt dets afslutning. Du skal bare lige have nytårsfesten overstået inden de uundgåelige nytårsforsætter. Som kvinde er du sikkert allerede begyndt at lege med tanken om nytårskjolen, og ikke mindst hvordan du nu kan komme til at funkle som en diamant til nytårskysset klokken 12. For at kunne tage dig allerbedst ud på denne vigtige aften, så er det derfor vigtigt at du giver de følgende områder lidt ekstra opmærksomhed.

fest og nytår

Din makeup

En normal makeup skriger ikke til himlen, men dette må din makeup til nytårsaften faktisk gerne. Derfor vil en læbestift i en stærkere farve være absolut passende – måske i kombination med en øjenskygge i metallisk farve. Der er trods alt tale om en festlig aften, der hæver sig op over årets resterende 364 dage; og derfor kan din makeup sagtens tale at få lydstyrken skruet en smule op.

Din hud

Men makeup er som bekendt ikke alt. Vær derfor i tiden op til nytårsbraget ekstra god ved din ansigtshud, så den kan tage sig godt ud til den store aften. Det ville i denne forbindelse måske ikke være den værste idé at investere i en særligt god ansigtscreme, så du er helt sikker på din hud får al den hjælp, som den overhovedet kan. Efter et langt år med stress og fast food, så er en god ansigtscreme faktisk den bedste måde at sige undskyld på. På denne måde kan du også tage afsked med 2019 som den bedste udgave af dig selv.

Champagne

Din krop

Nytårskjoler betyder som regel også mere hud, der skal vises frem. Netop af denne grund  bør du heller ikke glemme al den anden hud på kroppen. Husk derfor at bruge rigeligt med fugtighedscreme efter du har været i bad. Det sidste du ønsker dig til nytårsaften er nemlig tør hud, der jo aldrig er det kønneste syn. Som et ekstra pift kan du også vælge at anvende en specialcreme på selve aftenen, der indeholder glimmer eller guld. Dette vil bogstaveligt talt få dig til at funkle, og forblænde alle de andre festdeltagere. Sidst men ikke mindst bør du også dyrke lidt motion i tiden op til nytårsaften. Du kan f.eks. tage en tur på et løbebånd i motionscentret eller måske endda anskaffe dig dit eget. Motion bør jo også høre til resten af året. Du kan f.eks. prøve at tage et kig på https://loebebaandsguiden.dk, hvis du mener dette kunne være en god løsning.

Dit hår

Sidst men ikke mindst skal du aldrig glemme dit hår. Der er jo ikke meget ved at have en flot krop og smuk, hvis de krones af en høstak. Brug derfor god shampoo og balsam. Du kan evt. også eksperimentere med extentions, der virkelig kan løfte frisuren til det næste niveau. Den gode nyhed er, at disse nemt kan erhverves over hele landet. F.eks. kan du finde et godt udvalg af extentions århus eller selv de mindre byer i provinsen.

Godt nytår!