Kunne du godt tænke dig at skabe en rigtig hyggekrog hjemme i baghaven? Der findes ikke ret meget bedre end at smække benene op på en solrig sommerdag og blot nyde sin have, de mange farverige blomster og alt det, der kendetegner den danske sommer. Mange drømmer om at have den lækre have, man ofte ser i amerikanske tiv serier, men fra at ønske det til at komme på ideer, der passer til netop din have, kan der være lidt langt. 

Farverige blomster

Hold haven toptrimmet

Noget af det, der får en have til at fremstå velplejet, er den energi, der er lagt i at holde både græsplæne, bede og fliser. Sørg for at fjerne ukrudt og hak kanterne på græsplænen af, så den får nogle pæne, lige kanter, og så er det naturligvis også vigtigt i denne sammenhæng, at græsplænen holdes trimmet. 

Vil du gerne skabe en hyggelig oase, så find et sted i din have, hvor der først og fremmest er lidt læ for vinden. Få fat i en hyggelig, rustik bænk i varme farver og lad den omkranses af flotte buske eller planter. Tilføj noget hyggebelysning, der kan gøre hyggekrogen ekstra hyggelig på den lune sommeraften. Det kan eksempelvis være nogle flotte lanterner i gulvhøjde eller en flot lyskæde. 

Spar penge på haveudstyr ved at købe på udsalg

Det er ofte sådan, at man kan spare rigtig mange penge på ting til haven, hvis man slår til på de rigtige tidspunkter. De største besparelser finder du ud på sensommeren, når de forskellige butikker laver udsalg på deres haveudstyr. Det er bare ikke altid, at det lige passer sammen med at der er penge i budgettet til indretning af haven.

Slå til ved udsalg

Tag et lille SMS lån og spar penge ved at købe til udsalget

Du kan dog stadig gøre brug af de gode tilbud og spare en masse penge. Det kan du gøre ved at tage et SMS lån. Et SMS lån er også kendt som et minilån eller et mikrolån. Det drejer sig ofte om mindre lån på op til 5.000 kr. Det er et lån, som du kan ansøge online fra din pc eller mobiltelefon. Du har så for det meste pengene på din konto inden for et døgns tid. 

Der er selvfølgelig nogle omkostninger forbundet med at tage et minilån, men du kan hurtigt regne ud, om disse omkostninger er mindre end det beløb, som du sparer ved at købe den ting til haven, du har gået og ønsket dig, mens den er på tilbud. I så fald kan det godt betale sig at tage lånet.