Store maskiner, der kan flytte store bunker af grus og rive træer op med rod, er fascinerende for de fleste mennesker. Maskinerne klarer det, der enten er umuligt eller for tidskrævende for mennesker. Hvis du interesserer dig for større maskiner, som benyttes til at udføre arbejde i parker og på veje, skal du tage til maskinmesse. Som havemenneske vil du måske finde det interessant at se, hvilke flotte maskiner der tager sig af de store parker. Herunder kan du læse mere om, hvad du kan opleve på en maskinmesse.

Et spændende sted for haveinteresserede

Hvis du går meget op i, hvordan din egen have ser ud, er det også spændende at smutte forbi Maskiner Under Broen. Hvis du tilmed har en stor have, der egner sig til brug af større maskiner, er det uden tvivl stedet for dig. Selvom messen henvender sig til professionelle, kan du godt snige dig forbi, hvis du vel at mærke har købt billet.

Gravemaskine på byggeplads

Et godt mødested for fagfolk

Maskiner Under Broen, som afholdes i Middelfart, er primært tænkt til professionelle brugere af de store maskiner. Der vil udover den store udstilling af de imponerende maskiner også være udstillet tilbehør, som er essentielt, når du arbejder med maskinerne. Dette tilbehør kunne for eksempel være værktøj, der er nødvendigt for at passe på maskinen og reservedele.

Bestil en stand

Hvis du har en virksomhed, der forhandler maskiner og tilbehør, kan du bestille en stand. På den måde kan du få mulighed for at være en del af en stor messe. Du vil blive promoveret i høj grad. Du kan selv få indflydelse på, hvor på pladsen du kan udstille, da du kan ønske placering, når du tilmelder dig. Der vil være en særlig udstillerfest, som du kan deltage i d. 26. august.

Plæneklipper i have

Bestil billet

Hvis du ikke er interesseret i en stand, kan du nøjes med at bestille en adgangsbillet til Maskiner Under Broen. Du vil få adgang til to dage med udstilling af maskiner. Åbningstiderne vil være fra 9-16, så der er tid til at se alle udstillingerne. Der vil være mad og aktiviteter på pladsen, så det er ikke nødvendigt at forlade pladsen  for at komme tilbage igen i løbet af dagen.

Golf Demo-dage

Danish Greenkeeper Association har også en stand på pladsen. D. 26.- d. 27. August vil det altså også være muligt at besøge en golf-stand på pladsen. Hvis du både interesserer dig for maskinerne og golf, er Maskiner Under Broen et oplagt arrangement at deltage i.