Når du har hus med have, så ved du allerede at det handler om at have et samlet helhedsbillede der stemmer overens med ens forventninger. Med det samme der er noget der stikker ud, så skaber det ikke den synergi som de fleste af os rigtig godt kan lide.

Det kan være mange ting der skaber synergi, så start fra en ende

Det kan være at du har gået og kløet dig selv i håret over hvad det er der skal være prikken over i’et hjemme ved dig. Du synes du har slået græsset, fået etableret bålhjørne og har beskåret hækkene og træerne, men på en eller anden måde virker det bare stadig ikke. Du mangler synergien og som vi mennesker er, så vil det være en tilbagevendende undren der kan opleves.

Nyt tag kan være din redning på sagen. Rigtig ofte så kan det faktisk være et nyt tag der skal vise sig at give det helt rigtige helhedsbillede som man er ude efter. Hvis du allerede har fixet haven fin og malet soklen på huset osv., så kan det være det nye tag der skal være prikken over i’et for dig.

Nyt tag kan være prikken over i’et i din søgning på synergi

Et nyt tag er ofte ikke noget der overvejes at gøre i før det overhovedet er i kategorien som nødvendigt. Det er en dyr post på en boligejers konto men hvis du alligevel ved at du indenfor de næste par år skal have lavet det tag, så er det jo bare at gå i drømmemode.

Der findes i dag nogle gode løsninger for dig der gerne vil skabe et andet look end det der i forvejen har været. Hører du til de boligejere der på stående fod har skifer- eller eternittag, så kan du overveje om et Decra tag ikke kunne være noget. Her er der penge at spare især fordi der ikke kræves nedrivning og bortskaffelse af nuværende tag.