En gave er en god måde at vise, at du sætter pris på og interesserer dig for modtageren. Hvis en af dine venners fødselsdag nærmer sig, er det derfor et oplagte tidspunkt til at komme forbi med en lille gave og vise, at du tænker på vedkommende. Det er faktisk næsten lige meget, hvad det er, så længe det er givet i kærlig tanke. Det kan dog alligevel være en god ide at tænke over din vens interesser, og hvad de egentlig har brug for.

Her er der bud på gode gaveideer til din ven med grønne fingre.

havearbejde

Gaver vedrørende deres interesse

Har du for eksempel en god ven med grønne fingre, der bruger rigtig meget tid i haven, så skal de selvfølgelig have noget, der på den ene eller den anden måde relaterer sig til netop det aspekt ved dem. Det kan være noget så simpelt som ikke at købe dem en buket, som man måske ville til andre, men i stedet give dem et par blomsterløg, de kan plante og kære om. Det vil de med garanti sætte pris på, og de vil elske, at du husker på dem, og hvad de interesserer sig for.

Der er selvfølgelig også rigtig meget andet haverelateret, du kan give til sådan et menneske. Alt lige fra fine planter til haveredskaber er selvfølgelig oplagte gaver. Det svære ved at give sådanne gaver til en entusiast er dog, at der er en ret stor risiko for, at de allerede ejer store mængder af lige præcis det, du giver dem, eller at de endda ejer en bedre version.

Kvinde med telefon

Venner hjælper hinanden

Derfor kan du også med fordel prøve at finde på en gave baseret i, hvad fødselaren ikke kender særligt meget til. Det kunne for eksempel nemt forestilles, at din ven med de grønne fingre ikke er voldsomt skarp til teknologi. Er du det, kan du i så fald give dem et gavekort til dine services som deres helt egen tekniske support. 

Det kan faktisk være en rigtig god og humoristisk gave, der ovenikøbet kan være med til at lette en byrde fra din vens skuldre og gøre livet nemmere for dem. Først og fremmest er det selvfølgelig rart at have en at stille spørgsmål vedrørende alt fra DNS-servere til streamingtjenester, hvis man ikke selv er voldsomt skarp til det. Derudover kan det gøre det meget nemmere at spørge uden at få dårlig samvittighed, hvis man har fået et sjovt gavekort i fødselsdagsgave. Det er det, man har gode venner til.