Selvom vejret måske ikke er helt optimalt til at sidde ude på terrassen, kan man jo netop nu, bruge tiden på at ombygge terrassen. Det er jo langt smartere at bruge den tid, hvor vi ikke kan være derude, på at lave om, i stedet for at bruge de få måneder, hvor vi godt kan sidde derude på det. Læs her, hvordan du gør terrassen hyggeligere med en ombygning.

En total ombygning – hvis det er nødvendigt

Hvis du mener, at terrassen har brug for en total ombygning, altså nye fliser og det hele, så er det jo bare det du skal. Du kan altid starte med at se pris på terrasse, og derefter kan du finde ud af, om det er det, du skal gøre.

Når man skal lave en hel terrasse om, handler det jo først og fremmest om at lægge fliser, om det er de gamle, der skal udskiftes, eller om det er, første gang i skal have lavet fliser. Det er i hvert fald rimelig væsentligt med fliser på en terrasse, da det ellers bare bliver en del haven. En terrasse med fliser kan også have borde, stole og mere stående ordentligt.

have

Nye møbler

En helt ny terrasse har også brug for nye møbler. Det kan godt være, de møbler du havde stående før var fine nok, men hvis hele terrassen skal laves om, kan man lige så godt gå all in. Nogle nye møbler får bare lige det hele til at se flot, nyt og lækkert ud. Det behøver ikke være de dyreste af de dyreste, men bare det, at det er nyt, hjælper jo på det.

Det altid populært at vælge de nye møbler i sort, grå eller brun, så det får et simpelt, men også naturligt look. Derudover kan man også finde nogle mere anderledes havemøbler, som for eksempel en hængekøje eller en hængestol, hvis man foretrækker noget lidt andet end det normale og kedelige. Der er også de store runde stole, som er ret hyggelige. Der er mange forskellige slags havemøbler, og det er helt op til dig, hvad du vælger.

Hygge og pynt til terrassen

Udover fliser og møbler, har du jo også brug for, at terrassen er hyggeligt. For at gøre den hyggelig, har du brug for pynt og lys. Der er mange slags lys til haven, der er havelamper, som kan sidde rundt i hele haven, hvilket gør hele haven hyggelig og dermed også terrassen. Så er der også lyskæder, som er helt vildt hyggelige at have hængende. Der er mange forskellige slags lyskæder, med forskellige farver og forskellige lys. Det kan være med små æg, blomster, palmer eller noget helt andet, der lyser.

Der er også brug for pynt. Det kunne være blomster, ægte eller falske. Det kommer jo an på, om du kan finde ud af at holde blomster. Små figurer som svampe, dyr eller blomster, i glas eller andet lign. materiale. Man kan også bruge nogle flotte store sten, som man måske maler eller tegner på. Hvis du elsker fugle i haven, kan du også have et fuglehus eller et lille fuglebad. Det kan både være flot, men også hyggeligt, hvis du elsker at have fugle og ænder i haven. Med alt det, har du nu en ekstrem hyggelig og flot terrasse.