Du elsker sikkert at være i haven og bruge tid på den. Haven er også et sted man kan slappe af og komme ud og bare nyde naturen. De fleste mennesker elsker også at slappe af og holde fri. Nogle nyder at komme væk fra deres hverdag, og kobler helt af ved at rejse. Det er måske bare ikke altid lige muligt at rejse væk.

Men hvis du elsker at bruge tid i haven, hvorfor så ikke også holde ferie lige der? Du kan gøre haven endnu mere hyggelig, bare med nogle få tilføjelser.

Byg bål og plant nye blomster

For at få lidt feriestemning, kan man godt hygge lidt mere om sin have inden og lave nogle aktiviteter, der er sjove for alle, der opholder sig meget i haven. Det kunne være, at man kunne bygge et bål sted, så man med familien kan lave snobrød eller riste skumfiduser på de lune sommeraftener. Måske kan der endda bygges en pizzaovn, så der er lækker mad til at nyde i haven. Det vil også være perfekt, hvis der skulle komme gæster forbi.

have

Er man til det at sove i telt, så vil det være hyggeligt at bruge haven til det. Fordelen ved at campere i haven, er at der er lettere adgang til vand og badeværelser. Hvis du har børn eller børnebørn, vil de sikkert også synes at det er sjovt at sove udenfor. Man kan også plante nye blomster og planter, som har lidt feriestemning. Gå på rundtur i haven og nyd nye dufte og farver.

Tag kæledyret med på ferien

Noget man ikke normalt kan når man rejser på ferie, det er at tage katten med. Ved at holde ferie i haven kan katten nu blive en del af ferien. Du kan købe en tipi til kat, så den kan blive en del af jeres sommerferie derhjemme.

Mens der hygges med leg og bål, kan der også kæles om katten, og børnene vil sikkert synes er dejligt, ikke at må undvære deres lille ven. Katte elsker at være ude, så den vil sikkert også elske at være med til leg og hygge i haven.