Det kan være lidt at glemme sig selv i hverdagens travlhed. Når jobbet kører, familielivet glider som smurt og det hele foregår i den samme vante mølle, så glemmer vi lidt at tage et kig på os selv. Det kan dog være rigtig givende at stoppe op og give sig selv lidt tid til forkælelse. 

Det kan gøres på et væld af forskellige måder, og du skal selvfølgelig finde den, der tiltaler dig mest. Måske savner du mere tid i haven, eller måske ønsker du et afslappende spaophold. Vi er allesammen forskellige, så kig indad efter, hvad du virkelig mangler. Ellers har vi et par gode råd til dig. 

havearbejde

Pep dit udseende op

Det er ikke altid til, at man behøver de helt store remedier for lidt selvforkælelse. Faktisk kan et nyt look gøre meget. Især hvis du savner, at der sker noget nyt og spændende i dit liv. Så kan det være en god måde at skabe lidt forandring. 

Alt der skal til er blot noget nyt tøj eller en ny frisure. Måske har du altid drømt om en anden hårfarve – så er det da nu, du skal gøre det. Det kan også være, du savner lange lokker, så er det muligt at få dette fra extensions Vejle. Du kan også altid investere i lidt cremer og rens til ansigtet for lidt ekstra selvforkælelse. 

Nyd din have

Har du altid holdt din have meget nær, men har glemt den lidt på det seneste? Så gør dig umage med at komme udenfor noget mere. Din have venter blot på dig, så hvorfor ikke bruge den noget mere. Hverdagens stress og jag har sikkert skubbet dine tanker væk fra haven, men det vil bestemt være en god idé at bruge tiden derude noget mere. 

En have kan næsten være terapi. Her er der ro, stilhed og plads til at man kan komme rigtig i kontakt med jorden. Hvis du har følt dig lidt presset på arbejdet på det seneste, så prøv at bruge 10-15 minutter derude, når du kommer hjem (eller i weekenden). Du vil føle dig som et nyt menneske. Fuld af energi og inspireret af naturens liv. 

vaegte-og-loebesko

Kom i form

Noget de fleste af os glemmer, når livet ruller på skinner og det blot kører derudaf, er vores kroppe. Medmindre man har et fast træningsskema, kan det hurtigt gå i glemmebogen, at vi også skal passe på vores kroppe. Hvis du virkelig ønsker at gøre noget godt for dig selv, så begynder at prioriterer træningen igen. 

Det kan blot være en rask gåtur i det fri eller på et løbebånd. Det kræver ikke så meget af os, selvom det kan være svært at presse ind i en travl hverdag. Men det kan man godt. Det handler blot om at gide det nok. Selvom det kan være svært at komme i gang med træningen igen, vil du blot nogle uger efter virkelig nyde det. Der er ingen tvivl om, at det er noget af det bedste, du kan gøre for dig selv.