Brylluppet er for mange par en af de største begivenheder i deres tid sammen. Det er der kærligheden forsegles med en ring og en fin krusedulle, der gør parret til mand og kone. Da festen er så speciel, så sætter også nogle uofficielle krav til dig som gæst – både hvad angår påklædningen samt dit valg af gave til brudeparret. 

Skal du til et smukt have-bryllup, så læs med her og få noget inspiration til valg af gaver.

Brud i smuk natur

 

Bliver bryllupsfesten afholdt i brudeparrets have?

Hvis brylluppet afholdes i haven, så er brudeparret formentlig meget glade for deres have, da de finder den flot og præsentabel nok til at afholde deres livs vigtigste fest der. De er måske i samme tråd også glade for smuk natur og naturoplevelser. 

Der kan derfor hurtigt trækkes nogle røde tråde til at give gaver, der har med udendørs naturoplevelser eller haveting at gøre. Hvis de ikke har lavet en decideret ønskeliste, så kan du jo prøve dig frem ad denne vej.

Gode idéer til bryllupsgaver som kan bruges i haven

Vil du gerne købe noget til haven, så er det måske ikke lige blomster og stauder, du er ude i. Når der er tale om et bryllup, så vil mange gerne have mindeværdige ting, som de kan beholde og se tilbage på – og blomster går jo til med tiden. Du kan sagtens give et lille æbletræ eller en smuk blomsterbuket ved siden af, men ikke som den primære gave. 

I stedet kan du vælge noget lækkert pynt til haven. Man kan få de sødeste små springvand og lignende, der vil pryde enhver have. Det kan også være en flot rustik havebænk, hvor vielsesdatoen og parrets navne er indgraveret – det vil i hvert fald være en meget personlig og unik gave. Smukke havefigurer kunne også være et godt bud. 

At finde den perfekte gave til brudeparret

Mindeværdige pyntegenstande

Føler du dig usikker, når det gælder artikler til haven og oplevelser, så kan du vælge at gå den traditionelle vej og købe nogle pyntegenstande, som parret kan have som minde om deres bryllupsdag. Det kan måske være, at de i forvejen samler på et bestemt stel eller samler på ting designet af en bestemt kunstner. 

Lækre oplevelsesgaver til brudeparret

Du kan også vælge at kigge videre efter mere inspiration til gaver til bryllup, eller du kan give parret et gavekort på en romantisk middag. Det kan være rart at komme ud og spise og slippe for madlavning og opvask oven på en stor bryllupsfest. En anden mulighed kunne være at give parret et gavekort til en oplevelse. Der findes blandt andet nogle smukke og romantiske blomsterparker rundt omkring i landet, der ville være lige noget for en haveentusiast. Du kan også være lidt mere modig og give dem et gavekort på en mere speciel oplevelse såsom ballonflyvning eller svæveflyvning.