Der er ikke noget bedre end en god varm sommer. Det eneste problem er bare, at mens solen skinner udenfor, så kører Tour de France på TV’et i stuen. Det ville være lækkert, hvis man havde mulighed for at se fjernsyn i haven om sommeren, og dermed kombinere godt vejr med gode TV-programmer.

 

Derfor, får du her denne guide til at se fjernsyn i haven om sommeren.

Når du ikke kan stille TV’et ud i haven

Den oplagte løsning ville jo være blot at stille dit fjernsyn ud i haven, men den går nok ikke. For det første er det et værre rod og for det andet, så kommer der nok en klage eller to fra chefen i hjemmet.

Alternativt, skal du finde en projekter, som du kan koble til din TV-boks med et langt og dyrt HDMI-kabel. Så mangler du bare en hvid mur, som du kan skyde billedet op på, og nå ja, så skal det jo helst også være mørkt udenfor.

Der er vist ingen af ovenstående løsninger, som sidder lige i skabet. Heldigvis, så har du muligheden for at streame dine yndlingskanaler til din telefon, computer og tablet, helt uden problemer. Dermed, bliver det nemt at se fjernsyn i haven om sommeren.

Se fjernsyn på alle dine enheder

Det er nemlig sådan, at du kan vælge en TV-pakke fra TDC TV, som går over dit internet. Det er både nemt, fordi du ikke behøver antennestik eller parabol på taget, og fordi du dermed også kan se TV på andre enheder.

have og tv

Det er nemlig sådan, at du hurtigt og nemt kan finde alle dine kanaler og streamingtjenester, som du har hos TDC TV, og mange andre udbydere, frem på både dit fjernsyn, din computer, din tablet, din smartphone, dit Apple TV og dit Chromecast. Dermed, kan du sagtens se Tour de France, Le Mans, Formel 1, Barnaby, og så videre i din have om sommeren.

Og ikke nok med det. Det behøver ikke engang at være i din have. Med TDC TV, gælder det nemlig i hele EU, og du kan derfor også følge med i alle din favorit TV-programmer, når du er sted på ferie.

Vi kan godt forstå, hvis du er meget opsat på at finde dig en TV-udbyder, som tilbyder dig muligheden for at streame dine TV-kanaler til din mobiltelefon, din computer eller din tablet. Det er nemlig super smart. Læs mere her for at blive klogere på TDC TV og andre TV-udbydere.

Det eneste du skal sørge for fremadrettet er en opladet tablet og et koldt glas vin, så er du 100 procent klar til at se fjernsyn i haven om sommeren.