Din gamle og efterhånden godt slidte musemåtte skal skiftes ud. Tiden er inde til, at du skal undersøge gamer-markedet for bedre musemåtter, så din gaming situation kan nå nye højder. Det kan være svært at lede nettet tyndt for bare at finde den helt rigtige. Faktisk kræver det en hel del tid og overvejelser, inden du vil støde på den rigtige. Derfor kan du her nedenfor læse en guide til, hvilken du bør overveje. Du kan samtidig læse om luftgeværer, hvis du overveje at prøve kræfter med en ny hobby.

 

Start med at gå efter kvaliteten

 

Hvis du læser med her, så er du helt sikkert en trofast gamer, der går efter udstyr med ekstra høj kvalitet. Kvaliteten sikrer nemlig for det første, at dit udsyr holder længere, og at du generelt bare får en bedre oplevelse, når du gamer. Du bruger helt sikkert mange timer foran computeren, hvilket sikkert blandt andet kan mærkes i håndleddet, når du sidder og flytter musen frem og tilbage. Derfor er det vigtigt, at musen har et fornuftigt underlag i gode materialer, så du ikke skal brugere yderligere kræfter på at flytte den frem og tilbage.

 

Der findes et hav af musemåtter i mange forskellige kvaliteter, der alle har både fordele og ulemper. Første step er helt klart at gøre dig nogle overvejelser over, hvor god kvalitet, din musemåtte skal være i. Som bekendt vil priserne altid afspejle musens kvalitet, og derfor kan du også regne med, at den bedste musemåtte ligger over de 150 kroner. Du kan også søge i den modsatte ende, hvis du ikke vil betale for mange penge. Det er op til dig, hvilke behov du måtte have.

 

Steelseries musemåtter – den klassiske

 

En musemåtte i modellen Steelseries er en klassisk model, der har været på markedet i mange år. Designet er relativt enkelt på de helt klassiske Steelseries musemåtter, men du kan også få dem med motiver og farver. Modellerne ligger fra 69 kroner og op til 499, så der er altså ret stor prisforskel. Modellen til 69 kroner kaldes også ”mini”, og er altså beregnet til dig, der har en mindre mus. Den dyrestere model er derimod udstyret med lyseffekter og in-game notifikationer. Det er altså en musemåtte til dig, der søger de lidt mere tekniske musemåtter.

 

Men hvilken skal du så gå efter? Generelt er det et plus, at Steelseries musemåtter både er bløde, og at materialerne er af høj kvalitet. Derudover har de gummibunde, hvilket betyder, at de ikke glider, når du flytter rundt på musen, mens du gamer. På de fleste er selve tykkelsen jævn, så du ikke behøver at bekymre dig om ujævne overflader.

mus

Inden du helt beslutter dig for, hvilken det skal være, kan du tage et kig på Steelseries musemåtte og undersøge de forskellige kvaliteter.

Har du overvejet en anden fritidsinteresse?

 

Du er med sikkerhed allerede fast besluttet på, at gaming er dit felt – ellers ville du aldrig investere i en god og dyr musemåtte. Men har du overvejet en anden hobby? Måske bare for at få et afbræk fra alt, hvad der hedder computere, musemåtter og gaming? Her er et forslag til dig, der allerede er bare en lille smule fristet.

 

Luftgeværer er både sjovt og lærerigt. Ligesom gaming kan du i den grad få dine drengerøvsinteresser realiserede og få et afbræk fra spilleverdenen. Men hvorfor lige luftgeværer? Luftgeværer er en god start til dig, der gerne vil lære at gå på jagt. De har rimelige priser og er nemmere at styre end andre geværer. Hvis du gerne vil vide mere om luftgeværet, kan du læse mere om de forskellige modeller her og finde det helt rigtige gevær til dig. Det er værd af prøve.