Flere og flere danskere nyder at flytte i boliger med større haver, som de kan bruge dele af deres fritid i. Med masser af grønne kvadratmeter i haven betyder det naturligvis også, at der går en vis mængde tid på vedligeholdelse, mens der dog naturligvis også er plads til at slappe af med en god bog på et solspot i haven.

Selvom det naturligvis er skønt, at flere danskere bruger mere tid i haven, har det desværre også betydet, at flere oplever indbrud i hjemmet, mens de befinder sig udenfor. Det sker ofte, fordi folk ikke låser hoveddøren, netop fordi de tænker, at de jo ”bare” er ude i haven. En konsekvens heraf er dog, at forsikringen ikke dækker 100 % af indbruddet, hvis ikke man har haft låst boligen.

 

Elektroniske dørlåse sparer dig for forglemmelser

Når man går i haven og bare lige er ude for en stund, kan det ofte være en forglemmelse, at man ikke får låst sin hoveddør. Netop i forbindelse med forglemmelser som disse, er det særligt relevant at kende til elektroniske låse.

Med elektroniske låse behøver du ikke at skulle huske på at tage nøglen med, når du går udenfor. I stedet bliver døren automatisk låst, og du kan blot bruge din mobil eller en simpel pinkode til selv at få adgang og låse din hoveddør op igen.

 

Elektronisk sikring bliver (endnu) mere populært i fremtiden

Har du det bedst med at have en form for en nøgle, kan du få elektroniske låse med nøglebrikker eller nøglekort. Er du vant til at bruge pinkoder, kan du bruge dette som din adgang. Selv hvis ikke du er ferm med teknikken, kan du også sagtens bruge din mobiltelefon til at låse døre op med.

Samtidig får du et grundigt overblik over, hvem der har adgang til din bolig. De elektroniske dørlåse giver et fleksibelt låsesystem, der indordner sig dine behov i hjemmet.

Thomas Bagger, der er direktør for en af Danmarks største låsesmedskæder Bagger Låse og Alarm, fremhæver også flere fordele ved elektroniske døre: ”Med elektroniske låse kan du få sammensat et låsesystem, der passer perfekt til dig, din bolig og dine behov. Med smarte features som adgangskontrol, omkodning af nøglebrikker og oplukning af dør via smartphone, vil du hurtigt opleve den høje brugervenlighed ved de elektroniske dørlåse.”

Elektroniske låse er blevet særdeles populært hos mange danske familier som bygger hus og man forventer kun at markedet inden for elektroniske låse bliver endnu større i fremtiden, når mange skal begynde at udskifte deres gammeldags nøgler.

Læs mere om elektroniske dørlåse hos Bagger Låse & Alarm her.