Vinteren sniger sig ind på os med efterhånden hastige skridt. Det betyder, at vi hellere må begynde at forberede os på koldere tider, og derfor klargøre hvad vi nu kan, inden vinteren for alvor er over os. Så hvad kan du gøre for at gøre din have klar til de absolut koldeste årstider?

Vælg den rette vinter arbejdsjakke fra engelbert strauss

Det er ingen hemmelighed at vi oftest foretrækker at side inden døre når de koldere måneder begynder at nærme sig, men hvis du får gjort din have klar til vinteren, så kan det måske være, at det bliver det nye foretrukne område? Allerede nu er vejret blevet betydeligt køligere end hvad vi længe har været vant til, og derfor gør du klogt i at starte allerede nu, hvis haven skal være klar. Inden du går i gang bør du dog overveje at investere i en af de gode vinter arbejdsjakker fra engelbert strauss. Disse vinter arbejdsjakker er fremragende til dig der gerne vil være i stand til at kunne udføre noget arbejde samtidig med, at du kan holde varmen i vinteren. Jakkerne er lavet med forskellige materialer såsom fleece og ISOFILL. Disse elementer vil sørge for at du undgår at mærke kulden, men stadigvæk har fleksibilitet nok til at kunne bevæge dig. Mange vinterjakker er typisk store og upraktiske, men det er ikke tilfældet med jakkerne hos engelbert strauss. Her får du alle de vigtigste elementer samlet i én vinter arbejdsjakke: varme, mobilitet og kvalitet.

Husk at passe godt på din bil i de koldere måneder

Vi ved aldrig helt hvad vi skal forberede os på, når det kommer til den kommende vinter. Året 2020 har ikke just været lige hvad vi regnede med, så derfor kan vi lige så godt også forberede os på en lidt hårdere vinter end først ventet. Hvis vinteren viser sig at være ekstra kold og med et omskiftende vejr, så bør du forberede dig på, at din bil måske har brug for en kærlig hånd, så klik på linket for at finde ud af, hvad du kan gøre for din bil, når vi for alvor når til vinterens koldeste måneder. Din bil er dog ikke det eneste som skal have en kærlig hånd, for hvad med din have?

vinter i haven

Disse lette tips kan gøre din have endnu mere hyggelig

Med en god arbejdsjakke fra engelbert strauss har du mulighed for at være udendørs og arbejde på din have. Men hvordan kan du sørge for at din have bliver klar til vinter og hygge? Her har vi nogle gode bud:

  • Du kan bygge en lækker terrasse hvor du og dine gæster kan sidde
  • Arbejd på at kreere et lille bål hvor I kan spise snobrød, skumfiduser eller hvad I ellers lyster
  • Ved hjælp af værktøj fra Jem og Fix kan du bygge dit eget drivhus, så du er sikker på at dine grøntsager og planter kan klare sig om vinteren
  • Der er ingen der siger at du ikke kan stille en grill udenfor, også selvom temperaturen er faldet

Som du nok kan læse så er der rigeligt med bud på hvad du kan gøre, og med en jakke fra engelbert strauss har du ikke længere nogle undskyldninger for ikke at gå ud og få det klaret, uanset vejret.