Foråret er over os, og sommeren nærmer sig, og er du endnu ikke gået i gang med at gøre din have klar til sommeren? Så kan du her få nogle tips til, hvordan du kan gøre noget ekstra i din have, så den står helt klar til sommer.

Det starter selvfølgelig med det kedelig, som er at slå græs og fjerne ukrudt. Det er ikke rigtig noget, man kan undgå, når man har en have. Det giver dig mulighed for at få fjernet alt det ukrudt, der allerede er kommet, så din have bliver helt klar til sommeren.

Derudover er det en god idé at plante nogle blomster, så du får en masse liv ind i din have. På den måde bliver din have hurtigt til et hyggeligt sted at være til sommer. Blomster og planter er fantastiske, især i en have. Så du kan plante en masse forskellige blomster og virkelig få en masse liv ind i din have.

Sådan får du en spiselig have

Hvis du altid har drømt om at have en masse spiseligt i din have, såsom krydderurter, frugter og grøntsager, så er det muligt. Det kræver lidt mere pasning end almindelige planter, men det et det værd. Det vil give dig mulighed for at spise hjemmedyrket frugt og grønt hele sommeren, og det smager bare lige en tand bedre end det frugt og grønt, du køber i et supermarked.

æbletræ

Du kan sagtens plante et æbletræ og få lækre æbler, som dig og din familie kan nyde godt af hen over sommeren. Du kan finde et stort udvalg af æbletræer ved at klikke her. På den måde kan du finde det æbletræ, du helst vil have i din have.

Saml din familie i din have til sommer

En have er også et fantastisk sted at samle familien. I kan skabe gode minder og nyde solen og noget god mad. Det er noget, I vil huske tilbage på i mange år. Haven er et samlingspunkt i familier om sommeren, og det er her, I kan nyde noget frisk luft.

I kan grille, lave mad, spille spil eller nyde et glas vin sammen som familie. Det har I alt sammen mulighed for, mens I nyder solen og det gode vejr i jeres have.

grill_havefest