Vi tager her et kig på, hvordan du kan gøre havefesten sjovere med luftgeværet. Det kræver ikke den store lyst til at gøre noget nyt at bruge luftgevær. Det kræver bare, at man er villig til at prøve noget, som de fleste synes er sjovt. At skyde efter noget under sikre vilkår.

Så hvis I holder en havefest, er der mange måder, I kan gøre den endnu sjovere. Det kan være om sommeren, når vejret er godt, at I føler jer glade og gerne vil forfriske selskabet.

Vi har taget et kig på, hvad man kan gøre med et luftgevær og være med til at sikre, festen bliver dét sjovere.

Skyd efter dåse

I kan have en tom dåse eller en dåse med fyld I, som I skal skyde efter. Det kan være en dåse Carlsberg eller en dåse sodavand – det er op til jer. Den, der kan skyde hul i dåsen, sikrer, at modstanderen skal drikke fra dåsen. Det er noget, der med det samme skaber stemning og god festenergi, som I kan ride videre på.

luftgevær

Når I skyder efter dåsen, og der kommer hul i den, skal man drikke resten af øllen fra det hul, der er opstået. Fra hullet vil der være en stor stråle med enten øl eller sodavand, som sprøjter ud af dåsen. Det skal man drikke. Det vil gøre festen endnu sjovere.

Når man har spillet omkring 10 spil, er der en vis sandsynlighed for, at der er nogle, som allerede er beduggede. Og det vil kun gøre festen sjovere.

Skyd efter skydeskive

Det er her, hvor det bliver en slags skydemæssig dartkonkurrence. Det er, når man har noget at sigte efter, som man vil forsøge at nedbringe med sin riffel. Man kan tilføje en masse spil til det og uddele point alt efter, hvor man rammer på skydeskiven. Det er god træning, det er sjovt, og så er der noget på spil. På den måde er man sikret en indlevelse fra deltagerne i festen, som man ellers ikke ville opleve.

Man kan gøre spillet endnu sjovere, hvis man eksempelvis skyder efter en person, man ikke bryder sig om. Selvfølgelig ment med spas. Så kan ansigtet på personen, man skyder efter, være skydeskiven.

Det kunne eksempelvis være Donald Trump, Erdogan, Putin, bin Laden, eller hvad man nu kunne finde på. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan bruge som skydeskive. Det kunne jo også være ens ekskæreste.

luftgevær

Gør det til et væddemål med noget på spil

Det er lidt blevet nævnt tidligere, men der er så mange ting, som kan gøre skyderæset sjovere. Det kunne eksempelvis være, at taberen skal synge en sang. Hvorfor ikke bede det tabende hold (enten enkeltvis eller som hold) om at synge en Justin Bieber-sang eller danse på bordet?

Det kunne også være en udfordring, hvor man beder damerne på det tabende hold om at lægge an på en tilfældig fyr i byen. Alt imens de vindende kvinder kan filme. Bare enkelte ideer, der kan gøre festen dét sjovere.