Det kan være svært at skulle tage afsked med sine kære. Måske har du allerede oplevet det, og ved at der er rigtig mange praktiske ting der også kræver din opmærksomhed. Pludselig står man overfor at de mindre detaljer betyder enorm meget, og det kan være svært at stå alene med beslutningerne.

Mange praktiske beslutninger i sorgens stund

Der kan være mange der vil have en mening om de beslutninger du skal træffe i forhold til det praktiske når der skal tages afsked, og vi er af natur individer, der rigtig gerne vil behage alle på samme tid. Det er desværre en nærmest umulig opgave og du vil opleve at hvis der er mange munde der skal ytre sig, så finder du ikke frem til et enkelt muligt svar.

Du kan også komme ud for at de mange munde er uden mening og hvis du ikke har muligheden for at få hjælp til de beslutninger hvor du selv føler dig uvidende, så vil det være rart at kunne få hjælp et andet sted fra. En bedemand kan hjælpe med valget af blomsterne, hvis du ikke føler dig helt på hjemmebanen her.

En bedemand er til for at hjælpe dig

Den gode bedemand vil hjælpe med blomster og hvad der ellers må være i forbindelse med selve afskeden. Husk at bedemanden er specialist og det er derfor ikke upassende at spørge om vejledning herfra. En bedemand har måske set netop den type kiste der er valgt med forskellige blomster.

Om der er tale om kranse eller buketter, så vil din bedemand have mange erfaringer hvor der kan guides ud fra for at hjælpe dig. Det er vigtigt at du selv føler at du kan slappe af på dagen, for man har kun denne ene dag at tage ordentlig afsked.