Flere arbejdspladser arbejder i retningen af at få en mere grøn arbejdsgang samtidig med at økonomien selvfølgelig også altid har en afgørende betydning for hvad der skal vælges af nye tiltag.

Bæredygtig arbejdsbil, der passer til din virksomheds arbejdsopgaver

Derfor er der også flere virksomheder der er begyndt at få øjnene op for at investere i en el-arbejdsbil. Ved at vælge de almindelige brændstofkrævende arbejdsbiler fra og i stedet gå over til el-arbejdsbiler, vinder du virksomheden nemlig både på en mere grøn og bæredygtig fremtid, for ikke at nævne den økonomiske besparelse det vil give oveni hatten.

Mange forbinder el-arbejdsbiler med at de ikke kan ”klare” arbejdsopgaverne, men med el-arbejdsbiler fra Nomaco Danmark A/S, er det ikke tilfældet. Bilerne kan skræddersyes til din virksomheds behov.

Ønsker du et lad der kan tippe eller skal have en vis størrelse, så er det det du får. Ønsker du at der skal være indbygget skabe i vognen, så er det det du får. Der kan vælges imellem flere modeller og du kan her f.eks. vælge modellen Melex-n.truck, hvis det er vigtigt at den kan klare et tungt læs. Den kan nemlig bære op til 2 tons.

En ergonomisk og sikker arbejdsbil der passer præcis til din virksomhed

Der er også styr på det ergonomiske i forhold til det indvendige på bilerne eller lastbilerne som det er i nogle tilfælde. Det kan være mange timer dine ansatte skal sidde i bil, og det er derfor også vigtigt at der er sørget for gode muligheder for korrekt arbejdsstilling, så du ikke risikerer at slide unødigt på dine medarbejdere.

Sikkerheden er desuden helt i top og opfylder alle de krav der er til køretøjer på de danske veje. Du får altså en arbejdsbil på el, hvor du sparer olie og brændstof, som er lovlig på vejene og som kan klare lige præcis det den skal fordi den er skræddersyet til din virksomheds arbejdsopgaver.