Den oplagte udnyttelse af din have

At have en dejlig have er et privilegie som de færreste med have sætter nok pris på, men som dem uden have ret sikkert vil kunne understrege, hvor fantastisk de selv ville have det med at have en have. Derfor er det også vigtigt at tydeliggøre alle de ting som en have kan gøre gavn for.

Find smilet frem over din have, mens haven tager et hvil i vinteren

Er du lidt træt efter en lang sommer med en have der har virket som om den har haft en hel usædvanlig vækst, der har været en kamp at holde ved lige, så kan det være ekstra svært at se goderne ved at have en have. Men i efteråret når græsset begynder at tage en slapper og diverse hække og planter kan klare sig selv lidt igen, kan du sætte dig tilbage og nyde samt planlægge den næste omgang.

Som haveejer er der mange der sætter pris på hvad de har, men er du én af dem der lige skal have lidt gejst ind på livet igen, så kan du lade dig inspirere her til hvad du kan få lidt ekstra smil på læben over. Du kan f.eks. allerede begynde at planlægge en dag i haven når vejret atter bliver til det med picnic for børn og voksne.

Lav en picnic og bring gæster ind i din have

Det behøver ikke at kræve alverdens gastronomiske kundskaber at arrangere en picnic. Du kan f.eks. finde den gamle toastmaskine frem og så give den gas med at lave en masse toast. Hvis du ikke længere kan finde din toastmaskine, kan du finde en ny hos avxperten.

Det er ikke kun picnic der kan skabe en fornyet glæde, men det at der inviteres lidt gæster ind i haven til lidt hygge og samvær kan være en rigtig god guideline til at finde de mange glæder der også er ved haven, så det ikke kun bliver en tur med plæneklipperen som er aktiviteten i haven.