Selv om der nok mest er tradition for, at det er kvinden, der får blomster på valentinsdag, så er der jo absolut intet i vejen for, at manden bliver overrasket med en smuk blomst.

Mange mænd sætter stor pris på blomster, og har I en have, så kan du enten selv binde en smuk buket af et godt udvalg af havens blomster, eller du kan give ham noget til haven. Der er mange muligheder for at overraske din mand positivt på en måde, der involverer blomster eller lignende.

Blomsterkærlighed

Den traditionelle buket med et tvist

Du kan vælge at lade blomsterhandleren binde en smuk buket, som er sat sammen af blomster, som din mand synes særligt godt om. Du kan også selv kreere en smuk buket med blomster enten fra haven, fra naturen eller fra blomsterbutikken.

Denne buket må gerne have et lille eller et større tvist, som gør buketten helt personlig. Det kan være, at du i buketten sætter en utraditionel plante, det kan være, at du lader blomster og planter beholde rødderne, så de efterfølgende kan plantes ud i haven, eller det kan være, at buketten er et lille træ, en busk eller en krydderurt, som han holder af.

Du kan eventuelt også lade et lille stykke værktøj eller en anden genstand være en del af buketten eller krukken. Der er uanede mængder af måder, hvorpå du kan give buketten til manden i dit liv et lille tvist.

Den utraditionelle valentinsgave til ham

Der er mange måder, du kan give din mand en ekstra lille opmærksomhed på. Mange vælger at gøre det på valentinsdag, og du kan finde mange gode forslag til, hvordan du kan gøre det her. Det er vigtigt, at du gør dig umage for at finde den helt rigtige valentinsgave til ham.

Den lille gave skal jo gerne gøre ham glad, og den skal være et lille symbol på din kærlighed til ham. Derfor bør du komme med noget, som er lidt særligt. Det behøver overhovedet ikke være noget stort og dyrt, her er det symbolikken og omtanken, der tæller mest.

Overrask ham med en lille ting eller en særlig oplevelse. En buket kan være et godt bud, og denne buket kan være lavet af blomster eller af noget andet – bare det er noget, som manden bliver rørt over at modtage.

Naturkærlighed

Ikke kun til valentinsdag

Nu er valentinsdag et oplagt tidspunkt at tænke på kærlighedsopmærksomhed på. Men faktisk kan alle de øvrige 364 dage også sagtens bruges til den slags. Måske virker overraskelsen endda endnu stærkere, fordi det ikke bare er forventet og en tradition.

En buket i utide virker altid stærkest. Og mænd bliver også glade for blomster eller andre små kærlighedserklæringer. Både i tide og i utide.