Det er altid helt fantastisk når foråret står for døren og man endelig kan komme ud i haven og rode lidt med en ny sæson med havearbejde.

Før dine havedrømme ud i livet

Det er i hvert fald fantastisk den første gang eller de 2-3 første gange hvor vejret giver muligheden for det, men så begynder lysten for de fleste at drille lidt. Det bliver nemlig hurtigt noget som skal ordnes og ikke bare noget der ordnes fordi man lige har lysten. Græsset skal slås og ukrudtet skal holdes nede.

Har du oveni hatten ladet dig inspirere igennem vintermånedernes surfen på nettet til ny indretning i haven, så kan det pludselig virke som en større opgave for dig at føre dine idéer til dørs. Men der er heldigvis hjælp at hente. Anlægsgartner CC Vækst fører dine havedrømme ud i livet.

Måske du har set på mulighederne for at lave et hyggeligt bålsted i havens fjerneste hjørne. Måske er du faldet over en type terrasse der vil passe perfekt ind i din stil. Uanset hvilke havedrømme du går rundt med, kan du få hjælpen udefra så du kan få drømmene opfyldt inden dine idéer bliver pakket væk igen, fordi opgaven bliver for svær selv at løfte.

En anlægsgartner varetager de opgaver du ønsker

Det kan også være at du netop selv vil udføre de spændende idéer du måtte have fået dig, men oplever at din tid i haven går med alle de faste opgaver som pasning af plænen og ukrudtsfjernelse. Her vil en anlægsgartner også kunne hjælpe.

Det er nemlig ikke kun de større projekter som anlægsgartneren kan hjælpe dig med. Der kan også være tale om det gængse vedligehold der vil kunne klares for dig. Vælger du at få hjælpen udefra til de opgaver der hører til havens vedligehold, så vil du på den måde selv få et overskud til at få dine drømme over stepperne.