Haven og hjemmets uderum er for mange husejere et vigtigt sted. Det er nemlig her, at mange af os søger hen, når vi ønsker at slappe af fra den travle hverdag. Når vejret tillader det, bliver haven til et forsamlingspunkt for adskillige aktiviteter.

Når paradiset overtrædes

Det er dog ikke alle og enhver der bryder sig om, at andre forbipasserende personer kigger ind til deres privatlivs foretagende. Det samme gør sig ligeledes gældende, når det kommer til færdsel og ophold i ens have.

Det kan tage måneder, hvis ikke år før, at dine buske vokser sig store nok til at afskærme dit privatliv tilstrækkeligt. Herudover kan væksten af buskene nedsættes eller stoppes, hvis de bliver udsat for løbende hærværk fra dyr og lign.

Oplever du jævnligt gener fra nysgerrige blikke og indtrængen af uvelkomne hunde, er der heldigvis en effektiv og hurtig løsning til problemerne.

Hegn til undsætning

Når det kommer til afskærmning af haven, kan der være samtlige fordele at hurtigt at hente for dig, ved at indhegne haven med et hegn. Dog er ikke alle hegn lige, særligt når det kommer til vedligeholdelse. Det kan være alt fra genmaling med træolie til farve og lignende.

Er du en af dem som ikke ønsker mere havearbejde, er heldigvis håb forude. Der findes en del løsninger derude, hvad angår indhegning med vedligeholdelsesfrit hegn.

Hvad er vedligeholdelsesfrie hegn?

Som navnet antyder er et vedligeholdelsesfrit hegn et hegn, som nærmest er helt vedligeholdelsesfrit. Typisk skal du kun tænke på vedligeholdelse efter mange års tro tjeneste. Det betyder, at du bekymringsfrit kan opsætte denne type hegn i haven, uden at du skal begynde at tænke på malign eller beskyttelse af dem.

Der kan her være tale om mange forskellige hegn, som er kendetegnet for at være vedligeholdelsesfrie:

  •        Komposithegn
  •        Rionethegn
  •        Panelhegn
  •        Smedejernshegn
  •        Betonhegn
  •        Og flere til