Går du og leger med tanken om, at skabe lidt ekstra stemning i haven i år, så er du langt fra den eneste og det giver derfor også rigtig god mening at du allerede begiver dig online og på denne måde bevidst som ubevidst får indhentet inspiration.

Blomsterkummer og -kasser i cortenstål trender

Noget af det der trender i flere og flere danske haver er blomsterkrukker og plantekasser. Vi vil helst undgå bare at have en stor plæne, men samtidig er det også virkelig ærgerligt at anlægge en større terrasse uden nogen videre idé om, hvad der skal spille med i stemningen på selve terrassen.

Blomsterkummer i cortenstål er blevet en succes til denne type haver, hvor terrasselivet får lov til at spille en større rolle. Det er der flere årsager til, men mest af alt handler det om, at materialet cortenstål, har det helt perfekte udseende, som blender rigtig godt ind med havens andre farver.

Den rustfarvede blomsterkumme eller plantekasse rammer rigtig fint med naturens andre farver. Det er dog ikke det eneste der gør at corten er et materiale, der er værd at overveje i havens indretning. Det er nemlig også meget stærkere end f.eks. jern og du har derfor glæde af dine ting i flere år.

Få en smed til at smede for dig

Når man får en idé som f.eks. at haven skal indrettes med kummer og kasser i materialet stål, kan der med fordel kigges på, om der ikke skulle være en dygtig smed, der kan stå for at lave disse til dig. Det kan hurtigt koste mange basseører, hvis du skal finde denne slags ved f.eks. planteskolerne, fordi det som skrevet er blevet en meget populær løsning i havens indretning.

Det er ikke kun populært at vælge kummer og kasser i havens indretning, men også det at vælge de rette materialer er blevet noget folk prioriterer i en højere grad i dag.