Søde og sprøde kirsebær på den tid af sommeren, hvor man har allermest brug for det, det er det et sunburst kirsebærtræ kan.
Kirsebærtræer er nok et at den slags frugttræer, der giver mest udbytte. Derfor er de også vældig populære og der findes et væld af sorter derude du kan vælge imellem. Sunburst er bare en blandt mange, så hvorfor vælge netop denne sort – læs med og bliv klogere.

Hvorfor skal du vælge Sunburst kirsebær træer?

Når det kommer til vores frugttræer er sundheden og mængden af frugt ofte det vi sætter højest. Derfor er Sunburst også et oplagt valg. For sørger du for at beskære det, så grenene ikke når at blive for gamle, så har du et træ, der giver søde og sprøde kirsebær i kæmpe mængder hvert år i juli.

Få dit eget kirsebærtræ her

Hvordan bestøver man sit kirsebærtræ?

Sunburst er et selvbestøvende træ, hvilket betyder, at du ikke behøver at have hverken insekter eller andre frugttræer i nærheden for at være sikret en lækker høst. Det kan dog være en sjov og ofte også smagfuld oplevelse, hvis du vælger at plante flere forskellige træer indenfor samme område og lader dem bestøve hinanden på kryds og tværs.

Kan jeg plante Sunburst i en sprøjtefri have?

Ja! Netop Sunburst er et rigtig godt valg til den sprøjtefri have, fordi det er et meget stærkt og robust træ, der kan overleve det meste.
Det er generelt et meget sundt træ, der gør sig godt langt de fleste steder og altid giver en talrig og smagfuld høst år efter år.

Få dit eget kirsebærtræ her

Kan jeg plante Sunburst i en potte?

De fleste frugttræer er ikke lavet til at vokse i potter og derfor vil det heller ikke give træerne de optimale muligheder for at give stort udbytte. Du kan dog godt vælge at gøre det, hvis ikke der er andre løsninger.

Pas godt på dit træ og få godt og stort udbytte de næste mange år. Herunder kan du for eksempel se, hvordan du beskærer træet: