Nu begynder vi endelig at kunne lægge vinterens kulde og frost bag os, som vi ser temperaturen stige igen. Snart bliver det tid til sommerkjoler, sandaler og strandture. Men er dine fødder nu også helt sommerklar endnu? Forkæl dine fødder som længe har været spærret inde i støvler og sko med en dejlig fodbehandling. Så kan du gå derfra dejlig afslappet og med smukke fødder der er klar til at rocke klipklapper til stranden.

Få dine fødder helt klar til sommerens mange aktiviteter og forkæl dig selv lidt ekstra med en professionel fodpleje. Få både renset fødderne ordentligt og trimmet, så de ser lækre ud, og få en afslappende fodmassage med.

Skoene af

Når det nu er ved at være sæson for at tage skoene af og tage fine sandaler eller klipklapper på, er det nu engang pænest med flotte fødder. Så smut en tur til salonen og få gjort dine fødder helt lækre og sommerklar. Døjer du med fodproblemer af en slags kan dette også være fordelagtigt. Men selv hvis du bare trænger til en lille opfrisker og lidt slappe af tid, er det også helt perfekt for dig. Du kan læse mere om hvad behandlingen indebære og lær mere omkring fodpleje. Få også bestilt en tid, så dine fødder kommer til at stråle i solens hede.

Lidt ekstra forkælelse

Nogle gange har det været nogle lange dage, uger eller måneder, og så kan det være rart at få slappet ordentligt af. Det kan du gøre med en god professionel fodbehandling. Om du bruger store dele af dagen på at stå op og har ømme fødder eller om du bare godt kunne bruge lidt særbehandling, er dette perfekt for dig. En dyb og behagelig fodmassage kan virkelig gøre underværker og ikke kun hjælpe på ømme fødder, men også på humøret. I takt med at det fysiske velbefindende stiger, bliver du også mentalt mere positiv.