Haver er skønne. De giver frihed. De giver plads. De giver et pusterum. Dette er din lille oase, hvor der er uanede mængder af muligheder. Desværre ender alt for mange haver blot med at være en grøn græsplæne. Det er ærgerligt, når haven kan blive noget helt fantastisk, der rummer dine yndlings interesser. Læs videre og find ud af, hvad din have kan blive til.

Mand der løfter bar

Dig der elsker hjemmedyrkning 

Elsker du tanken om at kunne plukke dine egne jordbær? Eller måske drømmer du om at lave æblekage af dine egne æbler til efteråret? Det er slet ikke umuligt. Der er nemlig masser af muligheder for at gøre netop din have til en lille oase, hvor du dyrker din egen frugt, grøntsager og måske krydderurter.

Før du kan komme i gang, skal du naturligvis gøre op med dig selv, hvad du helst vil have i haven. Dine forventninger skal helst stemme overens med dine pladsmæssige muligheder. Det er jo ikke sikkert, at du har plads til en hel frugt- og grøntafdeling i din baghave.

Dig der elsker sport

Hvis du er lidt af en sportstosse eller bare elsker at bevæge dig, findes der også en have til dig. Der er nemlig rig mulighed for at lave dit eget lille fitnesscenter i haven. Hvis du lægger en lille stenterrasse, kan ganske få elementer gøre din have til et lille paradis får den fitness interesserede. 

Hvis du køber håndvægte, en bænk, en stang og en cardiomaskine, har du nok underholdning til rigtig mange timers sjov træning i solen. Når du skal på udkig efter en cardiomaskine, er romaskinen helt sikkert anbefalelsesværdig. Den styrker nemlig både arme, ben og ryg. Hvad angår vægte, kan du komme langt med en bar og håndvægte med omskiftelig vægt.

Hund og havefest

Dig der elsker fest

Hvis du elsker at invitere dine venner og familie over til fest og sene middage på terrassen, er der også en have, der imødekommer dette. Her skal du gå efter at gøre haven hyggelig og privat. Hvis din hæk ikke dækker tilstrækkeligt, skal du helt sikkert købe en færdighæk, der allerede fra første dag kan gøre jeres havefest helt privat. 

De sene sommernætter kan blive en smule kolde. Derfor er det selvfølgelig vigtigt at kunne snige sig ind i varmen. En naturlig varmekilde gør oplevelsen helt fantastisk. Der er nemlig ikke noget som at komme ind i et lunt hus efter en lang aften på terrassen.