Ethvert parforhold har som bekendt deres op- og nedture. Desværre er især visse af disse nedture mere alvorlige end andre. Måske har man været sammen i en længere årrække, og på ganske snigende vis er der en nogle grundlæggende problemer, der har fået lov til at vokse sig store i tusmørket. 

Hvis man derfor nu er ved at kuldsejle i sit forhold, så kan det ofte være vanskeligt at vende skuden for at komme sikkert i land. Netop tilsyneladende uløselige problemer er da også en af hovedårsagerne til, at mange par vælger mere eller mindre radikale løsninger til at redde deres forhold. Oftest kan det være en god idé at begynde nogle projekter sammen, for eksempel i haven.

Ferie og fritid

Parterapi 

Parterapi er efterhånden en af de mere anvendte strategier til at komme problemerne i et forhold til livs på. Den gode nyhed er, at uanset hvor man befinder sig i landet, så vil der være gode muligheder for at finde en kvalificeret parterapeut. Hvis du f.eks. er bosat i Roskilde, så er det blot med at foretage en hurtig søgning på nettet, og du vil lige med det samme se en overskuelig liste over parterapi Roskilde, der uden tvivl vil kunne give jeres forhold den starthjælp som måske er nødvendigt.

Tag en pause fra hverdagen

En af de stille dræbere for ethvert forhold er nok ikke overraskende hverdagen, der nemt kan tage pusten fra selv det mest lidenskabelige forhold. Bleskifte, lange arbejdsdage, for meget havearbejde og generel stress kan nemlig rigtig nemt fjerne fokus fra hinanden, hvilket i værste fald vil teste selv det stærkeste forhold. 

Hvis man skulle være endt i denne situation, så vil et godt middel til at bryde hverdagens trummerum selvfølgelig være at komme på afstand af den. Hvad med at tage afsted på en romantisk ferie et smukt sted i udlandet eller ud i naturen, hvis man er til det. 

Ved at gøre dette kan I nemlig genopdage hinanden, og alt det der i sin tid gjorde den anden uimodståelig. Man kan faktisk med en vis ret sige, at I skylder hinanden dette; og når I opdager, at det rent faktisk virker, så er det bare med at gøre dette til en tilbagevendende tradition. En ferie kan nemlig være med til at give én et frisk perspektiv, og det er nemlig rigtig sundt for begge parter. 

Helse og motion

 

Dyrk yoga sammen i haven

Millioner af mennesker dyrker i dag Yoga, og det er der faktisk rigtig gode grunde til. Yoga er nemlig en fantastisk måde til at slippe af med en masse opbygget stress på, og samtidigt forøge din smidighed og muskelmasse. Med Yoga sover du samtidigt bedre, og dette spilder helt naturligt også over på dine vågne timer. Selvom Yoga normalt er en solo praksis, så er der visse bonusser ved at snuppe en session eller to sammen med ens partner – og især i et kriseramt forhold. Yoga kan nemlig genopbygge jeres indbyrdes tillid. Og det kan et kriseramt forhold jo godt bruge. Den ekstra smidighed og muskelmasse, som Yoga giver, vil desuden også hjælpe i jeres intime liv. Så giv dog Yoga en chance, og tag det meget gerne med ud i haven, hvor der er frisk luft og solskin?