Sensommeren er det perfekte tidspunkt til at gøre din terrasse efterårsklar, da du her stadig har varme dage og nemt vejr at arbejde i. Samtidig er efteråret lige om hjørnet, og du kan måske allerede ønske dig tilbage til ferie og rejser. Billederne viser tre fine destinationer, du kan tage inspiration i til din næste terrasse- eller haverenovation: England, Grækenland og Japan. Hvis du slet ikke har en terrasse endnu, men blot drømmer om en, kan du se brolægger priser her.

 

England

Det første land du kan tage inspiration i, er et land, der vejrmæssigt minder meget om Danmark. England er nemlig fyldt med ligeså mange regnfulde og uforudsigelige dage, som Danmark er. Derfor er en terrasse inspireret af England et godt valg til dig, der ikke vil bruge alt for lang tid på indretningen og vedligeholdelse af din nye terrasse. Måske har du slet ikke pladsen til en kæmpe terrasse, og derfor er et engelsk design med to stole i metal og et matchende bord perfekt til dig. For at gøre stilen fuldendt kan du tilføje nogle falske (eller ægte, hvis du er ekstra fancy) planter rundt omkring på terrassen.

stole

 

Grækenland

Er Grækenland også en af dine yndlingsdestinationer, når det kommer til sommerferien? Hvorfor ikke tage en del af Grækenland med hjem til din terrasse så? Tilføj skæve brosten i et flot mønster til gulvet på din kommende terrasse, og tilføj simple træmøbler for et look inspireret af Græske kirker og bjerghytter. For at fuldende stilen tilsæt snoende vedbend op ad din husmur, eller plant krybeklokker, hortensia eller lavendel i lerkrukker på terrassen for et farverigt og sommerligt look. Hvis du vil have endnu mere Grækenland, kan du evt. bygge et drivhus med eksotiske oliventræer, citrontræer eller tomater i. Her kan en brolægger hjælpe dig med at skabe en glidende overgang fra din terrasse til drivhuset.

 

Japan
Er Japans beroligende og naturlige stil mere dig? Overvej da, om du kan tilføje flere grønne planter og sten til din terrasse for at gøre den til en så naturlig del af din have som muligt. En anden og mere omfattende løsning kunne være at tilføje en lille dam rundt om din terrasse og derefter tilføje en japansk-inspireret bro, som en uventet, men sjov detalje fra terrassen til din have. På den måde kan du nemt skabe et simpelt og zen look til din drømmeterrasse.